Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret: "Am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și camaraderie" / Imagini spectaculoase cu mirii

.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret. Îndrăgitul prezentator și logodnica lui și-au unit destinele și au surprins pe toată lumea cu imaginile cu ei îmbrăcați în mire și mireasă, dat fiind că nu se știa data nunții lor. Cei doi au prganizat o ceremonie restrânsă sâmbătă, 8 iunie, în prezența familiei, rudelor și prietenilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Răzvan Simion și Daliana Răducan anunțaseră că se vor căsători vara aceasta, însă nimeni nu știa data exactă când va avea loc evenimentul. Așa că nunta prezentatorului i-a luat pe mulți prin surprindere, iar totul s-a petrecut într-un cadru select, restrâns, sub privirile familiei și apropiaților. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare, postând și primele imagini de la cel mai important eveniment din viața lor.

razvan-simion-a-cerut-o-in-casatorie-pe-daliana-raducan-3razvan-simion-a-cerut-o-in-casatorie-pe-daliana-raducan-3

Citește și: Daliana Răducan și-a ales rochia de mireasă: „Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea. Credeți că e ușor pentru o arhitectă să…' / Cum a reacționat Răzvan Simion

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la nunta Gabrielei și a lui Dani Oțil. Ramona Olaru și Daliana Răducan au atras privirile celor din jur

Citește și: De ce fiul lui Romică Țociu s-a mutat din casa tatălui său: „Au plecat de lângă noi. Cred că nu mai voiau să fie controlați…”

Citește și: Imagini spectaculoase de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody! Decoruri de trandafiri albi, meniu cu shaorma, tartar și caracatiță și muzică pentru toate gusturile

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret

Răzvan Simion și Daliana Răducan au transmis și câteva cuvinte în momentul în care au făcut anunțul care i-a luat pe toți prin surprindere.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Va invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră', au transmis proaspeții căsătoriți.

Daliana Răducan, într-o rochie de mireasă spectaculoasă

Daliana Răducan a făcut furori, atrăgând toate privirile. A purtat o rochie făcută la comandă, din dantelă, la care a asortat bijuterii prețioase, sandale strălucitoare. Mulți au observat, însă, că mireasa a ales să nu poarte voal. La rândul lui, Răzvan Simion, nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă. Amândoi și-au făcut apariția în diverse ipostaze, lângă o mașină de epocă. Prezentatorul a fost surprins extrem de emoționat, având chiar lacrimi în ochi. 

Cei doi și-au ales verighete cu un design special, cel mai probabil personalizate, de la un brand de bijuterii de lux.

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Prisăcariu la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Precum era de așteptat, pe lista invitaților s-a numărat și Dani Oțil cu soția sa, Gabriela Prisăcariu, care de altfel a atras toate privirile cu ținuta spectaculoasă pe care a ales-o. A optat pentru o rochie gri metalic, care i-a pus silueta perfectă în valoare, la care a asortat o geantă roșie și sandale de culoare tot roșie.

„Eu sunt gata de nuntă. Ai zis că plecăm la 6 omule! Ce faci!? Tocmai ai venit de la enduro, ai urme de noroi pe față! Haide măi, nu pot să cred. (…) Ce voiam să vă spun e că încă îl aștept pe Dani. Își caută pantofii acum”, a transmis Gabriela Oțil pe Instastories.

Ce spunea Daliana Răducan despre relația cu Răzvan Simion

Daliana Răducan povestea cu ceva timp în urmă despre cum funcționează relația cu prezentatorul, dat fiind că este persoană publică.

„Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși.

Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi. Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam. (…) Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a mai întâmplat, dar a trebuit să fac față la foarte multe situații cu care m-am obișnuit astăzi. (…) Am evoluat foarte mult împreună.', povestea Daliana Răducan.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton