"Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil. Am scăpat...". Reacția halucinantă a lui Alex Dobrescu după ce Cristina Cioran a anunțat că are un nou iubit

 Cica Cristina
.

Reacția lui Alex Dobrescu după ce Cristina Cioran și-a refăcut viața alături de noul iubit. Săptămâna trecută actrița anunța că are un nou iubit și planuri chiar de a se muta din țară și dezvăluia și că tatăl fiicei sale ar căuta să se împace cu ea. La scurt timp, vine și reacția lui Alex Dobrescum care susține că la acest moment nu-l mai interesează fosta iubită și chiar se bucură că nu-l iartă. Acum are o nouă iubită la rândul lui și caută să-și clădească o nouă familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce anunțase că se căsătorește cu noua iubită, Cristina Cioran povestea că Alex Dobrescu încă mai caută să se împace cu ea, dar actrița nici nu a vrut să audă după câte s-au întâmplat între ei. Mai mult, ea a subliniat că și-a refăcut în viața în brațele altui bărbat, care îi este ca un tată fiicei sale, Ema. A venit și reacția lui Alex Dobrescu, care spune acum că nu mai vrea să se reîntoarcă în viața actriței și a și explicat motivul.

cioran-1-1cioran-1-1

Reacția lui Alex Dobrescu după ce Cristina Cioran și-a refăcut viața alături de noul iubit

La scurt timp de când Cristina Cioran a anunțat că are un nou iubit, Alex Dobrescu spune că nici nu mai caută să fie iertat și nu-și mai dorește împăcarea cu actrița. Mai mult, susține că nu îl mai interesează nici de ea și nici de copilul lor, pe care de altfel nici nu are voie să-l vadă. În prezent are o nouă iubită, alături de care ar vrea să-și clădească o nouă familie.

„Mă bucur din tot sufletul meu că nu mă iartă. Nici nu avea ce să ierte. Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă. De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie. Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil (de fetița lor împreună – n.r). Oricum nu am voie să o văd. Am scăpat de toate cotoroanțele. Acum am o iubită nouă. Lucrez la o nouă familie. Vedem ce ne rezervă viitorul, dacă voi deveni din nou tată sau nu, oricum eu am doi copii', a spus Alex Dobrescu, pentru Click!

Citește și: Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu, fostul ei iubit, face totul ca să o defăimeze: „Am muncit o viață ca să îmi creez o carieră și se duce de râpă” / A obținut ordin de protecție împotriva lui

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită și o atacă pe Cristina Cioran, mama fiicei lui: „E înaltă, slabă, mai tânără decât mine cu 14 ani. Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite'

Citește și: Cum a reacționat Tavi Colen atunci când a fost întrebat despre relația cu Gabriela Cristea: „Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni” / S-a scris că au fost împreună în 1999

Citește și: Andreea Bostănică susține că muncește de la 12 ani: „Prietenii mei se jucau, eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, lansam piese”/ Câți bani câștigă din TikTok într-o săptămână

Alex Dobrescu a vrut să se împace cu Cristina Cioran

Cristina Cioran a povestit cum tatăl fiicei sale îi vorbea de dragoste și împăcare, însă după toate scandalurile dintre ei actrița nici măcar nu a luat în considerare o astfel de posibilitate.

„Alex acum tot încearcă să se împace. Deodată vorbește de dragoste, nu am înțeles de ce, nu înțeleg ce este în mintea lui. Cum s-a gândit el că după tot ce s-a întâmplat ar mai exista o urmă de împăcare. Nu, nu înțeleg! Eu știu că în dragoste te gândești foarte mult la celălalt, să nu îi rănești sentimentele, cum să nu îl faci să sufere, adică mă gândesc că așa este în dragoste, cel puțin așa este din punctul meu de vedere. Faptul că acum caută împăcare cu mine și îmi vorbește despre sentimente puternice și așa mai departe nu reprezintă pentru mine nimic, pentru că tot ce s-a întâmplat a fost atât de urât, încât a șters orice lucru bun, orice parte bună care ar fi fost între noi, în afară de existența Emei', povestea Cristina Cioran cu câteva zile în urmă în emsiunea moderată de Capatos.

Cristina Cioran are un nou iubit

Mai mult, Cristina Cioran are un nou iubit, despre care spunea că e mai tânăr decât ea și cu care ar avea inclusiv planuri de a se muta din țară.

„Da, sunt cu cineva acum. Este o persoană deosebită. E un om care chiar are afaceri, este mult mai tânăr decât mine și este extrem de atașat și de Ema! Cât de curând ne vom muta din România’, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton