"Sunt vechi, erau din timpul relației. Dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei". Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele private

 Cica Cristina
.

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele private. Afaceristul a reacționat dur după ce fosta lui parteneră a publicat parte din conversațiile lor. Gabi Bădălău a ținut să sublinieze că respectivele mesaje sunt mai vechi de 5 ani, iar acum nu mai au nicio relevanță, plus că nu o mai consideră pe artistă o mamă minunată și perfectă, după numeroasele scandaluri care s-au iscat și declarațiile controversate de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a publicat zilele trecute pe rețelele de socializare o parte dintre conversațiile de pe WhatsApp pe care le avea cu fostul ei soț, în care Gabi Bădălău își cerea iertare și îi spunea că este o mamă minunată. De îndată ce a văzut mesajele, afaceristul a ținut să facă lumină, menționând că mesajele erau mai vechi de 5 ani, iar la acest moment acestea nu mai au relevanță, după numeroasele scandaluri care au avut loc între ei.

befunky-collage-2024-02-12t104758.916befunky-collage-2024-02-12t104758.916

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele private

Și-au aruncat multe vorbe grele și au fost multe acuzații de ambele părți. Acum, Gabi Bădălău a ținut să clarifice, după publicarea mesajelor de către fosta soție, că acestea erau din timpul relației și nu au fost trimise, în niciun caz, recent.

„Claudia a pus niște mesaje din 2019-2020 într-un anumit context (…) Nu, cu siguranță nu (n.r. – nu mai crede că e o mamă minunată și perfectă). Toate acțiunile ei și faptele vorbesc despre caracterul ei și despre cât de bună sau minunată e sau nu e. Mesajele pe care ea le-a postat sunt mai vechi de cinci ani de zile și au fost într-un anumit context. Erau din timpul relației, ce relevanță au lucrurile astea acum, la cinci ani după scandal?', a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău, după ce el a acuzat-o de șantaj: „Ești o femeie minunată, mama perfectă. Iartă-mă!”

Citește și: Imagini noi cu vila de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu. Cum și-a amenajat dormitorul: „Sunt binecuvântată”

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de calomnie dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, după ce iubita lui Reghecampf a lipsit la prima înfățișare. Decizia judecătorilor

Citește și: Maria Andria a anulat nunta cu iubitul: „Sunt bine cum sunt și nemăritată. Nu mă mai mărit deoarece eu am…„ / Își dorește să devină mamă

Gabi Bădălău: „Nu are nimeni de câștigat din circul ăsta'

În ciuda disputelor pe care le-au avut, la mijloc sunt cei doi copii ai lor. Iar Gabi e de părere că micuții trebuie să fie în siguranță și mama lor liniștită, motiv pentru care își dorește ca ea să fie bine, astfel încât să se ocupe corespunzător de educația lor.

„Eu Claudiei îi doresc tot binele din lume, e mama copiilor mei. Indiferent de mizeriile pe care mi le-a făcut, am un respect față de ea că e mama copiilor mei și copiii mei trebuie să fie în siguranță și Claudia trebuie să fie liniștită ca le ofere o educație copiilor. Nu are nimeni de câștigat din circul ăsta.

M-am săturat să tac și să nu lupt. Eu sunt convins că copiii mei au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea și atunci o să fac tot ce ține de mine, ca să le fie bine copiilor mei. Eu nu vreau să iau nimic, vreau doar să fac tot ce ține de mine pentru binele, viitorul, creșterea, educația copiilor mei. Uitați-vă ce comportament are, cum se poartă Claudia în preajma copiilor, cât îi expune Claudia pe acești copii de cinci ani. Nu-s destule motive?', a mai spus afaceristul.

Gabi Bădălău: „Dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copii”

Fiul fostului ministru al Economiei susține că nu ar vrea să ia copiii de lângă mama lor, însă în cazul în care situția va continua așa și tensiunilor vor escalada, poziția lui va fi cu totul alta. Și atunci va putea lupta pentru copii. Cu toate că ei locuiesc la Constanța, și tatăl lor la București, Gabi Bădălău susține că e foarte implicat în creșterea lor, lucru pe care și-l dorește și pe viitor.

„Trauma prin care trec acești copii… Ea are un dosar și pentru alienare parientală. Eu nu am vrut până acum nici să îi iau copiii, eu am fost implicat în creșterea lor și vreau în continuare. Nu vreau să îi iau copiii, vreau doar să se liniștească, dar dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei', a conchis iubitul Biancăi Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton