Reacția neașteptată a lui Adrian Minune după ce fiica sa a fost eliminată de la Vocea României

 Oana Popoiag
.

Părea că are șanse reale să ajungă în marea finală, dar fiica lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, a fost eliminată de la Vocea României. Decizie care i-a dezamăgit pe fanii brunetei, dar mai ales pe celebrul ei tată. Cu toate acestea, Adrian Minune a transmis un mesaj surprinzător.

Urechea muzicală e clar moștenire genetică în familia lui Adrian Minune. După ce fiica mare deja și-a făcut o carieră în muzică, mezina, Adriana Simionescu, a folosit competiția 'Vocea României' ca rampă de lansare.

Deși părea că are șanse reale să ajungă în finală și după ce își făcuse deja numeroși fani, Adriana a fost eliminată de la 'Vocea României'. Decizia a dezamăgit o mulțime de oameni, dar poate cel mai dezamăgit a fost celebrul ei tată, Adrian Minune.

Reacția lui Adrian Minune după ce fiica sa a fost eliminată de la 'Vocea României'

În ciuda tristeții, Adrian Minune a transmis publicului, dar și juraților de la 'Vocea României', un mesaj civilizat.

'Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe', acesta a fost mesajul lui Adrian Minune după ce fiica sa, Adriana Simionescu, a fost eliminată de la 'Vocea României'.

Foto: Instagram

Citește și: De la divorț la armonie totală! Bianca Drăgușanu, prietenie la cataramă cu fosta soție a lui Alex Bodi. Fac vacanțe împreună

Adriana Simionescu Vocea RomânieiAdriana Simionescu Vocea României
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton