Rebecca și Bogdan de la Casa iubirii s-au afișat împreună, după ce concurenta a fost descalificată: „Nu credeam că mă îndrăgostesc toamna asta...”

 Matei Bianca
.

Rebecca și Bogdan de la Casa iubirii s-au afișat împreună, după ce concurenta a fost descalificată din acest reality show. Bruneta a fost scoasă din emisiunea de la Kanal D din cauza faptului că încălcat regulamentul. Ea a avut un comportament neadecvat cu privire la Criss, colega ei din emisiune. După eliminare, însă, Rebecca și fostul participant s-au filmat împreună, iar videoclipul cu ei a fost publicat de tânăr pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Rebecca și Bogdan s-au afișat împreună, după ce concurenta a fost descalificată de la Casa iubirii, sezonul 3. Fanii au rămas surprinși când i-au văzut împreună pe cei doi, mai ales datorită faptului că tânărul a plăcut-o foarte mult pe fosta concurentă. Iată cum s-au filmat cei doi foști participanți ai emisiunii de la Kanal D!

rebecca6rebecca6

Citește și: Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula iubirii, a intrat în Casa Iubirii: „M-am încris pentru un anumit băiat…'

Citește și: Cine este Rebecca de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 22 de ani și a crescut în Italia

Citește și: A murit John Ashton! Actorul cunoscut pentru rolul detectivului John Taggart din „Beverly Hills Cop” avea 76 de ani

Citește și: Cum arată vila lui Irinel Columbeanu, la 4 ani de la incendiu. Cândva era luxul absolut, casa din Izvorani a ajuns o ruină invadată de șobolani

Rebecca și Bogdan de la Casa iubirii s-au afișat împreună, după ce concurenta a fost descalificată

Rebecca și Bogdan de la Casa iubirii s-au afișat împreună, după ce concurenta a fost descalificată. Cei doi s-au filmat unul lângă celălalt, iar tânărul a publicat videoclipul pe rețelele de socializare. El a scris un mesaj frumos, unde a menționat faptul că nu se aștepta să se îndrăgostească de fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D.

Acest videoclip a apărut imediat după ce Rebecca a fost descalificată. Din imaginile postate se poate observa faptul că cei doi sunt foarte apropiați unul de celălalt.

„S-a întors șefa acasă! Am câștigat trofeul Champions League. Nu credeam că mă îndrăgostesc toamna asta', a scris fostul participant de la emisiune la postările pe care le-a făcut pe platforma de socializare TikTok.

Cum au reacționat fanii când i-au văzut împreună pe cei foi foști concurenți de la Casa iubirii

Fanii au reacționat imediat atunci când i-au văzut împreună pe cei foi foști concurenți de la Casa iubirii. În comentariile de la videoclipuri, internauții au precizat că Rebecca și Bogdan se potrivesc și au trebui să formeze un cuplu.

„Cei mai frumoși, vă pup, vă ador', „Cei mai frumoși', „Bravo Bogdan', „Lui chiar i-a fost și îi este foarte dragă fata asta', „Felicitări, te-ai îndrăgostit de o regină', „V-ar sta bine', „Vă potriviți, sunteți frumoși amândoi', „Bravo, vă potriviți, să fiți sănătoși și fericiți', „Cei mai frumoși', au scris fanii la postarea fostului concurent.

Rebecca a fost descalificată de la Casa iubirii

În urmă cu doar o săptămână, Rebecca a fost descalificată din emisiunea Casa iubirii de la Kanal D. Concurenta a fost dată afară din acest show din cauza comportamentului pe care l-a avut cu privire la Criss, colega ei din emisiune.

„Să fie fericit, să fie mai calm și sper că toate momentele urâte pe care le-am avut să nu-i lase o amintire urâtă pentru ce a fost între noi. Nu îmi mai găsesc cuvintele, îmi pare rău', i-a spus concurenta lui Antoni, după ce a fost descalificată din emisiune.

„Și eu sper la fel, să fie fericită. Sper să învețe din toate întâmplările prin care a trecut. Are capacitatea necesară să învețe. A recunoscut de foarte multe ori că este imatură, dar eu știu că are și părți mature și acelea o să predomine în viitor, numai să aibă răbdare și încredere', i-a comunicat Antonia Rebbecăi.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton