Regimul de slăbit al lui Neti Sandu. Ce alimente consumă vedeta pentru a se menține suplă la 60 de ani

 Oana Popoiag
.
Neti SanduNeti Sandu

Neti Sandu ne ține la curent cu horoscopul de o viață, iar în tot acest timp lookul ei nu a suferit schimbări vizibil. Este o mare performanță să nu ai fluctații de greutate atâția ani, iar secretul îl găsești în articolul de mai jos. Deși nu ține o dietă anume, la 60 de ani, Neti nu se abate de la o serie de reguli de alimentație.

De mai bine de 20 de ani, Neti Sandu, veterană a postului Pro Tv, prezintă zilnic horoscopul. În tot acest timp, a rămas fidelă aceluiași look, iar greutatea sa nu a cunoscut fluctuații majore. Ajunsă la 60 de ani, Neti Sandu continua să se mențină în formă, cu ajutorul unor reguli esențiale de alimentație, de la care nu se abate.

Ce mănâncă Neti Sandu pentru a nu se îngrășa și ce alimente evită

Bruneta a evitat dintotdeauna curele de slăbire, dar are câteva reguli clare când vine vorba de alimentele pe care le consumă.

Ma simt bine in piele mea, incerc sa nu mananc dulciuri, desi imi plac foarte mult, nu mananc paine, evit pe cat posibil excesele si ma straduiesc sa pastrez un echilibru in toate, asa reusesc sa ma mentin.

'Chiar dacă nu am ținut niciodată cură de slăbire, meniul meu este compus în general din foarte multe legume și fructe de toate tipurile. Mănânc și carne cu garnitură de legume crude sau la grătar. Îmi mai plac foarte mult semințele, nucile, alunele de pădure, fructele uscate pe care le mănânc dimineața. În general, prefer mâncărurile simple, chiar dacă uneori mai comand câte o sofisticărie atunci când iau masa la restaurant ca să ies din monotonia aceasta culinară', a dezvăluit Neti Sandu în urmă cu ceva vreme din secretele sale de nutriție pentru Pro Tv.

Desigur, vedeta are 'guily pleasures', constând în dulciuri și…shaorma. 'Îmi plac dulciurile, nu refuz niciodată dulceața sau câte o bomboană, câte o ciocolățică, însă nu mănânc fast-food sau sosuri grele, de tipul maionezei. Îmi place și shaorma, însă din ea mănânc numai carnea, nimic altceva, a declarat Neti.

Foto: PR, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton