Ce relație au ispita Beni și Claudia Florescu de la Insula Iubirii. Au mers împreună la nunta Iustinei Loghin și a lui Cornel Luchian: „În ultimul moment ne-a sunat și a zis...”

 Matei Bianca
.

Marius Troană, alias Beni, a surprins pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția alături de Claudia Florescu, la nunta Iustinei Loghin cu Cornel Luchian. Mulți s-au întrebat ce relație există între ei, dar cei doi protagoniști de la Insula iubirii nu au vorbit despre acest aspect. Ei bine, concurentul Cornel Luchian a vorbit despre prezența amândurora la eveniment și, astfel, a făcut lumină cu privire la relația celor doi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După terminarea filmărilor de la Insula iubirii, Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au căsătorit, iar acum așteaptă un copil. Cei doi concurenți de la Insula iubirii au chemat multe persoane la eveniment, iar la ceremonie și-au făcut apariția împreună Marius Troană, alias Beni, și Claudia Florescu, fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1. Ce relație există între cei doi protagoniști.

beni1beni1

Citește și: Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

Citește și: Claudia Florescu și ispita Andrei Ifrim, discuție nedifuzată la TV: „Îmi placi, dar afară se fac lucrurile, nu aici. Eu am demnitate, am o imagine…'. Ce i-a spus bruneta

Citește și: Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie…'

Citește și: Ce nume special au ales Iustina Loghin și Cornel Luchian pentru fetița lor. Concurenta de la Insula iubirii va naște în noiembrie

Ispita Beni și Claudia Florescu, împreună la nunta Iustinei Loghin cu Cornel Luchian

La nunta mult așteptată a Iustinei Loghin cu Cornel Luchian, doi dintre cei mai populari protagoniști de la Insula iubirii, ispita Beni și Claudia Florescu, au venit împreună. Cei doi au atras atenția tuturor, stârnind curiozitatea cu privire la relația lor.

Cornel Luchian a dezvăluit motivele pentru care Marius Troană și Claudia Florescu au fost împreună la ceremonie. Se pare că cei doi protagoniști ai emisiunii de la Antena 1 sunt doar prieteni, după cum declară Cornel Luchian.

„Noi am dat inițial invitație la toată lumea, pentru că am vrut să fim oameni cu toată lumea. Au venit cei care au putut. Beni în ultimul moment ne-a sunat și a zis <>. Erau prieteni sau ceva de genul', a declarat concurentul de la Insula iubirii, potrivit spynews.ro.

Ispita Beni a avut o relație cu Maria Covasa

După terminarea filmărilor de la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, Maria Covasa l-a căutat pe Marius Troană, iar cei doi au început să vorbească pe rețelele de socializare, apoi s-au întâlnit și au format o relație.

Cu toate acestea, cei doi au decis să pună punct relației, deoarece se aflau la distanță unul de celălalt și nu mai funcționau.

Iustina Loghin și Cornel Luchian au avut o nuntă spectaculoasă

Iustina Loghin și Cornel Luchian au avut o nuntă spectaculoasă. Alături de cei doi concurenți de la Insula iubirii au fost prezenți prieteni apropiați, cunoștințe și, bineînțeles, familia. Conurenta a optat pentru o rochie mulată, care i-a scos în evidență burtica de gravidă, în timp ce concurentul a ales un costum negru.

La ultimul testimonial al sezonului 8 de la Insula iubirii, Iustina Loghin a menționat că, în ciuda dificultăților întâmpinate în emisiune, ea și soțul ei, Cornel Luchian, se pregătesc să devină părinți, iar relația lor a trecut cu succes provocările emisiunii.

„Ce a fost pe insulă a rămas acolo și nu mă mai interesează! La noi experiența s-a terminat cu happy end, cu bebele. Cred că a venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie', a spus ea la testimonial.

„Pot să spun că sunt fericit pentru că am participat la Insula iubirii, pentru că mi-am depășit anumite limite, anumite frici pe care le aveam unul față de altul și acum, la final, dacă pleci împreună cu persoana iubită, înseamnă că vă iubiți, dar dacă pleci separat, caută-ți pe altcineva', a mărturisit concurentul de la Insula iubirii.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton