Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei. Cum s-au fotografiat cele două după descalificarea ei din emisiune

.

Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei. Cum s-au fotografiat cele două după descalificarea ei din emisiune. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în emisiunea de la Kanal D, iar acum se înțeleg de minune unul cu celălalt. Roberta și Sebastian, partenerul ei de viață, și-au continuat relația frumoasă de iubire și în afara camerelor de filmat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Roberta și Sebastian au început o relație frumoasă de iubire în emisiunea Casa iubirii de la Kanal D, iar acum își continuă minunata poveste de dragoste. Cei doi foști concurenți s-au mutat împreună în Iași, iar ea petrece foarte mult timp alături de fetița pe care el o are din fosta relație, Aylin. Iată cum se înțeleg cele două!

roberta-sebastian8roberta-sebastian8

Citește și: Cum arată Ștefania de la Casa iubirii fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fosta concurentă și-a dorit să părăsească emisiunea

Citește și: Bianca Giurcă și Patrick de la Casa iubirii s-au sărutat în emisiune: „Mă simt îndrăgostit, îmi place să o privesc!'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre experiența lor în Asia Express: „O lecție frumoasă din care am avut ce învăța și n-am mai repeta-o niciodată. Show-ul scoate la suprafață…'. Ce au spus despre Sonia Simionov / EXCLUSIV

Citește și: A murit Cissy Houston, mama lui Whitney Houston: „Am pierdut-o pe matriarha familiei noastre, o figură puternică și impunătoare”. Cântăreața de gospel avea 91 de ani

Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei

Sebastian are o fetiță, pe micuța Aylin, dintr-o relație anterioară, iar el petrece foarte mult timp cu aceasta. Roberta a fost văzută de foarte multe ori alături de fetița lui Sebastian, față de care a dezvoltat o afecțiune, așa cum reiese din live-urile pe care ei le fac pe platforma de socializare TikTok.

Deși la un moment dat a existat o discuție tensionată între fosta concurentă și mama fetiței, aceste neînțelegeri par să fi fost lăsate în urmă. Roberta și micuța Aylin au o relație specială, iar tânăra petrece foarte mult timp cu aceasta.

„Ați fost favoriții mei'; „Ce dulci sunteți!; „Te înțelegi bine cu Aylin?'; „Ce bine vă înțelegeți'; „Vă ador!'; „Fata ta', au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii lor le-au lăsat la live-urile celor doi foști concurenți de la Casa iubirii.

Roberta a fost descalificată de la Casa iubirii

Roberta a fost descalificată din emisiunea Casa iubirii de la Kanal D. Fosta concurentă a fost scoasă din acest reality show de prezentatoarea Andreea Mantea, după ce a avut un comportament necorespunzător.

După ce ea a fost descalificată, Sebastian a cerut să părăsească emisiunea și a ales să suporte clauzele contractuale. Cei doi îndrăgostiți își continuă acum frumoasa poveste de dragoste și sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru se poate observa din postările pe care ei le fac pe rețelele de socializare.

Au plecat din emisiunea de la Kanal D, iar Roberta și Sebastian s-au mutat împreună în Iași, astfel că fosta concurentă a ales să meargă în orașul natal al partenerului ei de viață și să trăiască acolo alături de el și micuța lui.

Roberta și Sebastian au fost susținuți în emisiune, iar mulți concurenți nu și-au dorit ca ei să plece

Într-un live pe care l-au făcut pe platforma de socializare TikTok, Roberta și Sebastian au vorbit deschis despre colegii lor din emisiunea Casa iubirii de la Kanal D. Au fost mulți participanți care nu și-au dorit ca ei să plece, astfel că i-au susținut până în ultimul moment.

Printre cei care i-au susținut se numără următorii concurenți: Bianca, Alexandra, Patrick și Antonia. Ei au votat „DA' în momentul în care au fost întrebați de prezentatoarea Andreea Mantea dacă ar trebui ca cei doi să rămână în acest reality show.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton