Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor, s-a căsătorit: „Gata, sunt om la casa mea”. Primele imagini de la cununia religioasă

 Cica Cristina
.

Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor, s-a căsătorit! Remus Iosub, care a participat și la Chefi la cuțite, a postat primele imagini de la cununia religioasă, care sunt de-a dreptul emoționante. Iată cum au arătat mirii la eveniment și ce rochie a purtat partenera lui Remus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Remus Iosub a câștigat, în urmă cu doi ani, cel de-al 13-lea sezon iUmor. De asemenea, el a mai participat și la un alt show îndrăgit de la Antena 1, Chefi la cuțite. Acum, el și cea care i-a devenit soție, Denisa, au pășit la altar și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. A postat imaginile de la cununia religioasă pe rețelele de socializare.

remus-iosub-nunta-13remus-iosub-nunta-13

Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor, s-a căsătorit

Comediantul și partenera lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, astfel că au decis să facă pasul cel mare. Apropiații se așteptau demult să bată clopotele de nuntă și iată că evenimentul a și avut loc. Emoționați, au spus marele „DA”, iar imaginile postate în social media au făcut furori.

Gata, sunt om la casa mea„, a transmis Remus în dreptul filmulețului cu imagini de la nuntă.

Mirii au fost în centrul atenției. Denisa, într-o rochie ca de prințesă a atras privirile tuturor invitaților, la rândul lui, Remus a optat pentru un costum negru, clasic, care i-a pus în evidență trăsăturile. Vizibil emoționată, Denisa nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul cununiei.

Citește și: Cătălin Botezatu explică de ce își face unghiile de la picioare cu ojă neagră, de când avea 20 de ani: „Încetați cu prostia asta, nu dați dovadă decât de ură și invidie!”

Citește și: Cum a ajuns Nuți bona copiilor Anamariei Prodan: „De 23 de ani suntem o familie. Am vrut, nu am vrut, m-a împins de la spate și…'

Citește și: Silvia Dumitrescu l-a sărbătorit pe soțul ei, Florin Ochescu, care a împlinit 72 de ani: „Suntem norocoși!”. Cum s-au cunoscut acum 31 de ani

Citește și: „Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”. Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor

Remus Iosub și soția au devenit recent părinți

Dar veștile nu se opresc aici! Înainte de căsătorie, Remus, care își ține fanii la curent cu evenimentele importante din viața sa, a anunțat recent că a devenit tătic. Soția lui a născut un bebeluș perfect sănătos și sunt fericiții părinți ai unei fetițe. Acum, se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere.

„Ceea ce Dumnezeu unește, omul să nu despartă”, a pus Denisa în dreptul imaginilor cu soțul și fiica ei.

Remintim că Remus Iosub, sau Ramore așa cum îi spun prietenii a reușit să câștige sezonul 13 iUmor și trofeul show-ului de la Antena 1. Mai mult, acesta a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Gluma care l-a făcut pe Remus Iosub câștigătorul iUmor

Remus Iosub a reușit să cucerească pe toată lumea cu momentul său. Încă de la început, a creat personajul Ramore, un „bombardier de București, pe care l-a dus până la final cu brio. Comediantul și-a intrat foarte bine în rol încât până și juriul s–a întrebat dacă este doar o interpetare pe scenă sau chiar realitatea.

Ei bine însă, și-a jucat rolul de bombardier ca la carte, însă în finala de la iUmor nu a mai făcut asta. Lucrurile au luat o altă întorsătură și de la rolul de bombardier a ajuns să-i ironizeze pe aceștia. Remus Iosub i-a ironizat pe „bombardieri, despre care, spune el, se regăsesc tot mai mult în societatea noastră, atât de bine, încât jurații nu au avut vreun reproș sau vreun comentariu.

Ești foarte bun, nu mă așteptam. E cea mai mare surpriză., a spus Delia care a fost cu adevărat impresionată de numărul lui de stand-up comedy.

Dacă în prim plan a ironizat bombardierii, mai târziu a ales să spună câte ceva și despre unele nume din showbiz-ul românesc. Pe listă s-a numărat chiar Dana Budeanu, care și ea la rândul ei ironizează bombardierii.

Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim… Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop. Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (…) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?, a spus câștigătorul iUmor în debutul momentului său.

Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile? Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?, și-a încheiat Remus Iosub numărul din finala iUmor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton