Richard Abou Zaki a fost părăsit de tată când avea un an: „L-am văzut doar de patru ori în viața mea. Am învățat să trăiesc fără el. Are copii, iar frații și surorile mele nu știu că exist...”

.

Richard Abou Zaki a făcut dezvăluiri emoționante despre absența tatălui din viața lui. Celebrul bucătar a fost părăsit de părintele lui la vârsta de doar un an. Juratul de la Chefi la cuțite are frați și surori vitregi, care locuiesc în Statele Unite ale Americii, și a crescut fără să-i cunoască. El suferă pentru că nu a reușit să-l convingă pe tatăl lui să le spună copiilor despre existența sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Nu multe persoane știu, însă Richard Abou Zaki nu a avut o copilărie ușoară. Celebrul bucătar a fost părăsit de tată când avea vârsta de doar un an. De-a lungul timpului, părintele juratului de la Chefi la cuțite și-a refăcut viața, iar el a învățat să trăiască fără această prezență masculină importantă din viața oricărui copil.

Citește și: Cum a cunoscut-o Richard Abou Zaki pe Alessandra, mama fiicei sale, și de ce nu se căsătoresc: „Ea ar vrea, dar eu nu mă simt pregătit. Mi-e frică să ajung…’


Citește și: Ce a gătit Richard Abou Zaki pentru Barack Obama și Regina Elisabeta, în trecut: „Acest episod mi-a atins cel mai mult sufletul. Aveam pielea de găină’

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Cristela Georgescu la vot, la alegerile parlamentare 2024. Soția lui Călin Georgescu a purtat un palton negru, cu guler de blană

Citește și: Frații lui Silviu Prigoană vor să își exhumeze tatăl: „Honorius te minte uitându-se în ochii tăi. Bănuiesc că vrea să intre în politică și avea nevoie de notorietate, altfel de ce ar face tot circul ăsta?'

Richard Abou Zaki a fost părăsit de tată când avea un an

În emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1, acolo unde este jurat, Richard Abou Zaki a vorbit deschis despre o experiență personală dureroasă din viața lui, care l-a marcat profund de-a lungul timpului. El a dezvăluit detalii importante despre relația complicată pe care o are cu tatăl lui, care l-a părăsit când avea vârsta de doar un an.

Părintele bucătarului și-a refăcut viața departe de România. El și-a întemeiat o altă familie, având copii, însă acestora nu le-a povestit niciodată despre celebrul chef.


„Tatăl meu a părăsit-o pe mama când eu aveam 1 an și a plecat în America. Eu pe tata l-am văzut doar de vreo patru ori în viața mea. Am învățat să trăiesc fără el. Și-a refăcut viața, are altă familie, are copii. Mi-a spus că frații și surorile mele nu știu că exist, pentru că nu a găsit niciodată curajul să le spună acest lucru, crezând că e prea repede.

Și de la acest <> au trecut 19 ani. Iar ei încă nu știu de mine. Să nu găsești la 50 de ani curajul să spui că mai ai un copil este greu de înțeles pentru mine. Vreau să-mi cunosc frații și surorile, e singurul lucru pe care nu reșesc să-l duc la îndeplinire.


Eu, tot ce mi-am propus în viață, am realizat. Dar acest lucru mă depășește. Acum am și eu un copil, o fetiță minunată. Și pot spune cu mâna pe inimă că n-aș putea niciodată să plec din viața Carlottei’, a povestit bucătarul în emisiunea de la Antena 1.

Juratul de la Chefi la cuțite are o fiică cu Alexandra

Richard Abou Zaki trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de partenera lui de viață, Alexandra, cu care este într-o relație de 8 ani. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 3 ani, care poartă numele de Carlotta.


Deși există o diferență de 13 ani între ei, Alexandra fiind mai mare, acest aspect nu a reprezentat niciodată un obstacol în relația lor frumoasă de iubire. Chiar dacă nu sunt căsătoriți, ei au o relație solidă și armonioasă din toate punctele de vedere.

Celebrul chef a recunoscut că nu a găsit încă curajul să facă pasul cel mare spre căsătorie cu partenera lui, însă a spus că, deși nu au acte, relația lor funcționează perfect, mai ales că Alexandra lucrează în domeniul gastronomic, la fel ca el.


Richard Abou Zaki deține un restaurant cu o stea Michelin

Richard Abou Zaki a fost pasionat de bucătărie încă din copilărie, astfel că a început să gătească la vârsta de doar 8 ani. El pregătea mâncăruri delicioase atunci când rămânea singur acasă, deoarece mama lui lucra într-o fabrică.


El a plecat în Italia la vârsta de 5 ani. Cariera sa culinară a început ca chef în renumitul restaurant Le Gavroche, primul din Anglia cu 3 stele Michelin. După un an și jumătate, el s-a întors în Italia, la Modena, unde a lucrat ca sous-chef alături de celebrul chef Massimo Bottura la Osteria Francescana, un restaurant cu trei stele Michelin, care a fost clasat de două ori pe primul loc în topul celor mai bune 50 de restaurante din lume.

După mai mult de trei ani petrecuți acolo, faimosul bucătar și-a deschis propriul restaurant, Retroscena, care a obținut o stea Michelin la doar 8 luni de la deschidere. Acum deține patru restaurante în Italia, cel mai recent fiind inaugurat recent.

Sursa foto: Facebook