Roberta de la Casa Iubirii a răbufnit după ce fosta parteneră a lui Sebastian a spus că nu-l lasă să-și vadă fetița: „Deja mă enervează! Eu îi spun zilnic să o luăm. Să spună ce vrea, dar să spună ceva corect și concret”

.

Roberta de la Casa iubirii a răbufnit după ce fosta parteneră a lui Sebastian a spus că nu-l lasă să-și vadă fetița. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a declarat că ea nu are nicio problemă cu acest lucru și nu i-a interzis nimic niciodată partenerului ei de viață. Ea are o relație frumoasă cu Aylin, fetița fostului concurent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Roberta și Sebastian și-au început relația în cadrul emisiunii Casa iubirii de la Kanal D, iar acum își continuă povestea de dragoste în afara show-ului. Cei doi s-au mutat împreună în Iași, iar Roberta este mai fericită ca niciodată în brațele partenerului ei de viață. Ea are o relație frumoasă și cu fetița fostului concurent, Aylin.

roberta8roberta8

Citește și: Alexandra Stan a pus ochii pe Dennis imediat ce a intrat la Casa Iubirii și au avut gesturi tandre. Ce se întâmplă cu Antoni, bărbatul care a curtat-o de la început

Citește și: Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei. Cum s-au fotografiat cele două după descalificarea ei din emisiune

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Ștefan Bănică de la soția lui, Lavinia Pîrva, la împlinirea vârstei de 57 de ani: „Cât de mult însemni pentru mine…”. Imagine emoționantă cu fiul lor, Alexandru

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în weekend. Culiță Sterp a lipsit, iar Daniela Iliescu nu a fost invitată la eveniment: „M-a sunat și mi-a zis că…'

Roberta de la Casa iubirii a răbufnit după ce fosta parteneră a lui Sebastian a spus că nu-l lasă să-și vadă fetița

Roberta de la Casa iubirii a răbufnit după ce fosta parteneră a lui Sebastian a spus că nu-l lasă să-și vadă fetița. Conform wowbiz.ro, fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a făcut declarații cu privire la acest subiect.

Ea a spus că nu i-a interzis absolut nimic partenerului ei de viață și chiar a acuzat-o pe fosta iubită a acestuia că de cele mai multe ori nu le răspunde atunci când vor să o ducă la ei pe micuța Aylin.

Roberta: Măi, deci nu că uite, subiectul ăsta deja mă enervează. Toți oamenii spun aici <>. Pe bune că spune așa ceva?

Sebastian: Dar cum să crezi așa ceva măi? De unde asta?

Roberta: Păi nu știu.

Sebastian: Păi nu există așa ceva!

Roberta: <> Păi…(n.r. zâmbește)

Sebastian: Îmi spui zilnic să mergem să o luăm.

Roberta: Exact, eu îi spun zilnic să o luăm, dar ea să zică și când îi scrie Sebastian și nu îi răspunde. Când ii spune <> și ea nu răspunde 2-3 zile la mesaj. Na, ce să facem. Când dă mesaj pe telefonul lui Ailyn sau când o sună. Dacă vorbește, vorbesc și eu, răspund oamenilor că nu vreau să se interpreteze că e vina mea. Să spună ce vrea, dar să spună ceva corect și concret.

Fosta parteneră de viață a lui Sebastian: Păi nu pot să răspund la secundă, e logic.

Ce relație are fosta concurentă de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian

Sebastian și Aylin, fiica lui dintr-o relație anterioară, petrec mult timp împreună. Roberta, actuala sa parteneră, a fost adesea văzută alături de fetiță, cu care a dezvoltat o legătură frumoasă, lucru evident din live-urile lor de pe platforma de socializare TikTok. Roberta și fetița au o relație apropiată, iar tânăra petrece mult timp cu ea.

„Ați fost favoriții mei'; „Ce dulci sunteți!'; „Te înțelegi bine cu Aylin?'; „Ce bine vă înțelegeți'; „Vă ador!'; „Fata ta', au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii lor le-au lăsat la live-urile celor doi foști concurenți de la Casa iubirii.

Roberta a fost descalificată de la Casa iubirii

În urmă cu doar două săptămâni, Roberta a fost descalificată din emisiunea Casa iubirii de la Kanal D din cauza unui comportament inadecvat, decizia fiind luată de prezentatoarea Andreea Mantea. După eliminarea ei, Sebastian a decis să părăsească și el emisiunea, acceptând condițiile contractuale.

În prezent, cei doi îndrăgostiți își continuă relația și par mai fericiți ca niciodată, lucru vizibil din postările lor de pe rețelele de socializare. După plecarea din show, Roberta și Sebastian s-au mutat împreună în Iași, orașul natal al lui Sebastian, unde trăiesc alături de fetița lui.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton