Rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian a costat 400 de lei: „Nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii. M-a surprins că există așa ceva atât de ieftin”

.

Theo Rose a ales o rochie de mireasă surprinzător de accesibilă pentru nunta cu Anghel Damian. Artista a dat doar 80 de euro, adică aproximativ 400 de lei, pe ținută. Cântăreața a explicat pe rețelele de socializare că simplitatea a fost esențială pentru evenimentul lor, astfel că și-a dorit să evite extravaganțele și a preferat o rochie elegantă, dar modestă. Nici pantofii pe care i-a ales nu au fost scumpi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Theo Rose și Anghel Damian au făcut nunta în urmă cu trei săptămâni, însă nu au spus nimic până acum două zile. Cei doi îndrăgostiți au făcut nunta în mare secret, iar la marele eveniment din viața lor au fost prezente cele mai apropiate persoane din viața lor, mai exact nașii, părinții și frații.

anghel-damian-theo-rose-nunta1anghel-damian-theo-rose-nunta1

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn…' / Ce relație au cu nașii

Citește și: Theo Rose spune că Anghel Damian o susține necondiționat. Ce sfaturi îi dă mereu: „Asta îl face un bărbat adevărat și pregătit pentru viață”. Recunoaște că impulsivitatea lor duce uneori la tensiuni în relație / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Laura Cosoi: s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și au fost împreună 5 ani / Motivul despărțirii: „A zis că el nu se însoară. Atunci a intervenit Cosmin și…'

Citește și: Cum arată iubita lui Daniel Nuță. Actorul și Cezara Petredeanu sunt de patru ani împreună: „Eu m-am lăsat mai greu, pentru că făceam pe Gigi durul pe acolo”

Rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian a costat 400 de lei

Theo Rose a surprins pe toată lumea cu alegerea sa simplă și accesibilă pentru nunta cu Anghel Damian. Artista a dezvăluit că rochia de mireasă pe care a purtat-o a costat doar 80 de euro, adică aproximativ 400 de lei.

Cântăreața a explicat că nu a simțit nevoia de o rochie extravagantă sau scumpă pentru marele eveniment din viața ei. Ținuta a fost una simplă, dar a avut detalii care au încântat-o din toate punctele de vedere.

„Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii.

Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, furmoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 euro. Mi-a și plăcut pentru că era simplă și cu toate astea avea puțină trenă, m-a surprins că există așa ceva atât de ieftin', a spus cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit atât civil, cât și religios, iar fotografiile cu ei în ținutele de mire și mireasă au atras foarte repede atenția publicului. Totuși, spre surprinderea multora, în loc de o petrecere fastuoasă, așa cum obișnuiesc vedetele din showbiz-ul românesc, cei doi au ales să sărbătorească momentul cu un grătar simplu, alături de familie și apropiați.

„Da, repede, în 3 ore eram gata (n.r.: dacă au făcut cununia civilă și religioasă în aceeași zi). Am mai făcut un grătar încă 2 ore. Și în 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn', a precizat artista pentru cancan.

Cei doi s-au căsătorit în secret: „Ne-am luat nașii, părinții și frații, atât!'

În urmă cu doar două zile, Theo Rose a anunțat că s-a căsătorit în mare secret cu Anghel Damian. Ceremonia a avut loc în urmă cu trei săptămâni și a fost una intimă, în prezența familiei și a nașilor cuplului.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant.

Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni', a spus mărturisit ea pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton