Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, primele imagini cu noul iubit. Cine este fotbalistul care a cucerit-o!

 Cica Cristina
.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei anunța în urmă cu două luni că are un nou iubit și că este fericită. La acel moment nu a vrut să ofere detalii despre noul bărbat din viața ei, dorind să păstreze misterul în ceea ce-l privește. La cinci luni după ce și-a făcut o nouă relație, fosta concurentă a postat primele imagini cu noul iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se declară o femeie împlinită și fericită. A lăsat trecutul în urmă, iar acum este iubită și s-a afișat la brațul bărbatului din viața ei.

Roxana-Buzoiu-Puterea-Dragostei-1Roxana-Buzoiu-Puterea-Dragostei-1

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are un nou iubit

Bogdan Mocanu sau Iancu Sterp sunt acum istorie, căci Roxana Buzoiu iubește din nou! Are o relație de aproximativ cinci luni și se pare că lucrurile merg foarte bine cu noul iubit. Mai mult, ea nu mai păstrează misterul în ceea ce-l privește și a postat primele imagini cu bărbatul din viața ei.

Cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto înainte de Paști, iar Roxana a urcat imaginile pe rețelele de socializare. Precum se poate observa, fosta concurentă de la Puterea Dragostei radiază de fericire, iar iubitul ei afișează, la rândul lui, un zâmbet larg în preajma iubitei sale.

Citește și: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Iancu Sterp! Are un nou iubit:”Suntem împreună de 3 luni”

Citește și: Roxana și Iancu Sterp de la 'Puterea Dragostei', primele declarații despre relațiile intime în cadrul show-ului

Citește și: De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice:„Nu vreau să-mi schimb…'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele:„E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit'

Roxana Buzoiu a publicat primele imagini cu noul iubit

Dumnezeu ne așază lucrurile cum crede El de cuviință că este mai bine pentru noi. Mie mi te-a scos în cale si sunt cea mai fericită pentru darul Lui', a scris ea în dreptul imaginilor.

Roxana Buzoiu se arăta extrem de încântată în urmă cu două luni de noua relație din viața lui.

‘Sunt cu un băiat de vreo trei luni de zile și îmi place tare mult de el’, a povestit Roxana Buzoianu de la Puterea Dragostei.

Cine este noul iubit al Roxanei Buzoiu

Noul iubit al Roxanei Buzoiu este NSendo Kololo, un tânăr fotbalist cunoscut și cu porecla de Baby, potrivit wowbiz.ro.

În trecut tânărul a fost surprins în compania lui Brigitte Pastramă, în cadrul unei ședințe foto de pe vremea când fosta soție a lui Ilie Năstase deținea un magazin de haine.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei nu vrea să audă de fostul iubit

Roxana Buzoiu susține că nu mai vrea să audă de fostul iubit, Alex Turcu. Nu se pune problema să se împace și susține că despărțirea a fost definitivă.

Este un episod închis, motiv pentru care nu a vrut să dea nici detalii cu privire la motivul despărțirii. Cei doi nu mai păstrează deloc legătura.

‘De Alex Turcu, m-am despărțit de 3-4 luni, nici măcar nu mai vorbim. E un băiat foarte rău și prefer să nu’, a mai spus Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei.

Roxana și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei au format un cuplu

Roxana Buzoiu și Iancu Sterp au format un cuplu la ‘Puterea Dragostei, însă relația lor nu a rezistat prea mult. Diferența de vârstă dintre cei doi era destul de mare, la fel și diferența de personalitate. Roxana este extrem de vulcanică, în timp ce Iancu nu este la fel de coleric.

Roxana și Iancu de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte cu o săptămână ca primul sezon al emisiunii să se încheie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton