Roxana Ionescu a povestit cum și-a revenit, după ce a pierdut sarcina: ”Fac orice să mă detașez”

 Stamen Diana
.

În urmă cu câteva luni, Roxana Ionescu a trecut printr-o adevărată dramă. Vedeta a pierdut sarcina, însă cu ajutorul iubitului ei, Tinu Vidaicu, a reușit să treacă peste acest episod urât din viața lor.

De mai mulți ani, Roxana Ionescu are o relație cu Tinu Vidaicu, iar cei doi urmau să devină părinții unui băiețel. Totul a fost minunat până când sarcina vedetei s-a oprit din evoluție, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru cei doi.

Roxana Ionescu a vorbit despre acest episod urât din viața ei și a dezvăluit cum a reușit să treacă peste. Vedetei nu i-a fost deloc ușor, însă a avut lângă ea prietenii, iar iubitul ei, Tinu Vidaicu, a susținut-o în fiecare secundă. Anul viitor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu ar putea să facă nuntă și ar putea deveni părinți, pentru că își doresc foarte mult să aibă un copil împreună.

„S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultimii 12 ani. Am schimbat oraşul, jobul. Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă. A mai fost un moment fericit, după care a urmat cel mai trist. Ce s-a întâmplat cu bebe. (…) Suntem împreună şi cred că vom face tot posibilul ca să avem doar momente fericite în viaţă. În general e greu, dar îmi place să nu stau cu gândul doar acolo. Fac orice să mă detaşez cât se poate. Dacă stau şi mă îngrop în acea problemă tot mie îmi fac rău şi celor din jurul meu. Mă ajut prin muncă, ies foarte mult. Timpul te face să te gândeşti altfel. (…) La anul sperăm (n.r. nunta)”, a spus Roxana Ionescu.

Citește și: Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Primele declarații: „Anul acesta nu va mai exista niciun bebe'

Tinu Vidaicu a anunțat că Roxana Ionescu a pierdut sarcina

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă', a explicat Tinu Vidaicu.

FOTO: Facebook

Roxana IonescuRoxana Ionescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton