Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntă

 Cica Cristina
.

Un nou eveniment în showbiz-ul românesc! Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit, după ce au amânat nunta în contextul actual. După Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, a venit rândul nașilor să facă pasul cel mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit și au împărtășit imagini de la eveniment cu fanii. Totul s-a petrecut în mare secret, în urmă cu câteva luni cei doi prezcizând că nu știu când vor putea ajunge în fața altarului, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Roxana-Ionescu-si-Tinu-Vidaicu-1Roxana-Ionescu-si-Tinu-Vidaicu-1

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret

Roxana Ionescu a îmbrăcat rochia de mireasă și este în culmea fericirii. A postat fotografii de la eveniment, dar și un mesaj emoționant în dreptul acestora.

'Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu', a scris Roxana Ionescu pe Instagram.

„Fiecare dintre voi care se bucură pentru fericirea noastră, are un loc cald in inima si familia noastră', a scris și Tinu Vidaicu în dreptul unor imagini de la marele evniment.

Roxana Ionescu a îmbrăcat rochia de mireasă

Roxana Ionescu a optat pentru o rochie albă de mireasă, spectaculoasă, care i-a pus silueta în valoare. La rândul lui, Tinu Vidaicu a fost extrem de elegant, alegând un costum de culoare bej și o cămașă albă. Cei doi miri au afișat un zâmbet larg în ziua nunții, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare, reiese că nașii de cununie ai cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu au fost senatorul Sebastian Răducanu și soția lui, Denisa Raducanu.

Citește și: De ce Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana, nu s-au căsătorit după 15 ani de relație.”Cererea a fost acceptată, dar…”

Citește și: Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în secret:„A fost o nuntă intimă'

Citește și: Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, nașii lui Dani Oțil!Legătura dintre prezentatorul TV și afaceristul din Timișoara

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au primit o serie de mesaje de la apropiați, vedete din showbiz, printre care Sandra Izbașa, fina Gabriela Prisăcariu, Anca Ciota, George Hora, dar și foarte multe de la fani pentru a-i felicita pentru pasul făcut.

'Felicitări! Casă de piatră! Va îmbrățișez pe amândoi. Felicitari!!!, Superbi! Tu – superbisima, Casa de piatra! Sa aveti o căsnicie binecuvântată!, Ești o minunată!!! Felicitări, Casa de piatra și felicităăăări!!!', sunt doar câteva dintre reacțiile de la postare.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil anul trecut

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au făcut cununia civilă în luna februarie a anului trecut și ar fi vrut să facă și nunta. Din păcate, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și au fost nevoiți să amâne evenimentul.

Nu aveam o data stabilită, dar am vrut să facem nunta în vara lui 2020, dar nu s-a mai putut. Nu am reprogramat nunta pentru 2021 pentru că am intuit că nu se va întâmpla nicio minune. Noi suntem oricum spontani. Nu am apucat să dăm nici bani pentru local. Nici rochia de mireasă nu am ales-o, dar am în minte ceva. Nu am făcut o simulare, dar știu cum va fi. Sper să fie, de fapt, două rochii, pentru că voi vrea una mai elegantă pentru biserică și una mai ușor de purtat pentru petrecere‘, a povestit Roxana Ionescucu ceva timp în urmă.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt nașii cuplului Gabriela Prisăcariu- Dani Oțil

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au devenit de curând părinții spirituali ai cuplului Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil.

Nașii au fost elegenți, pe măsura evenimentului. Tinu Vidaicu a purtat un costum negru, iar Roxana a îmbrăcat un compleu de albastru, cu sacou și pantaloni scurți eleganți, care i-au pus în evidență silueta de invidiat, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc de galbeni și o geantă albă.

„Întotdeauna mai bine împreună’, a scris Roxana Ionescu în dreptul unei imagini cu finii, la nuntă.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton