Roxana Vancea și Mihai Bendeac, sărut în direct! Ce spune bruneta despre partidele de sex cu el: ”Duce mult în pat, cam cât duce Mircea Badea în ring”

 Oana Popoiag
.
Roxana Vancea Mihai BendeacRoxana Vancea Mihai Bendeac

În cadrul unei ediții speciale iUmor, o serie de invitați-surpriză au urcat pe scenă pentru a face glume pe seama celor trei jurați celebri. Mihai Bendeac a fost poate cel mai 'norocos', căci pe seama lui a făcut glume chiar fosta iubită, Roxana Vancea. Aceasta nu l-a cruțat nici când a venit vorba despre descrierea scenelor de sex în cuplu. Totul s-a încheiat, însă, cu un sărut pasional.

Roxana Vancea nu a avut milă față de fostul său iubit, Mihai Bendeac, la ediția specială iUmor, unde a avut ocazia să facă glume pe seama acestuia. Roxana a menționat de la bun început că probabil a fost o idee proastă să accepte invitația la emisiune și și-a început tirada de glume la adresa fostului iubit.

Să vă explic cum este să vii de la serviciu obosită, supărată, tristă, să vrei să vorbeşti cu iubitul tău, şi el să te întâmpine cu «Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi Măicuţa Domnului cu el să nu-l lase singurel la…greu». Exact. De ce nu mai eşti cu Bendeac? Cum să rezişti lângă unul căruia îi spui frumos: iubitule, mă apuc să fac curăţenie prin casă şi te trezeşti că-ţi răspunde Vadim: «Nu faci tu curăţenie la mine-n casă, tâmpita dracu».  Mă întreb de multe ori cu ce am greşit să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna sau ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş, a povestit Roxana Vancea sub privirile amuzate ale juraților Delia și Chelu.

Roxana Vancea, detalii picante despre partidele de sex cu Mihai Bendeac

Iar vedeta nu s-a oprit aici cu detaliile legate de viața sexuală alături de cel cu care a avut o relație plină de suișuri și coborâșuri în 2013. 'La pat era mirobolant, foarte inventiv, dar nu prea puteam să-i văd inventivitatea pentru că nu prea face sex cu becul aprins și duce și mult, cam cât duce Mircea Badea în ring. Chiar am hotărât o dată să ne filmăm în timp ce facem dragoste, ca să vedem și noi cât de mișto suntem, a ieșit un GIF senzațional', a precizat Roxana, sintetizând esența lui Bendeac într-un singur cuvânt: pesudobărbat.

Totul a fost însă, în spirit de glumă, căci la final cei doi nu doar că și-au strans mâna prietenește, dar și au avut un sărut pasional pe scenă, sub privirile publicului. De altfel, Mihai Bendeac a recunoscut că ori de câte ori se întâlnește cu fosta iubită 'e o emoție acolo'.

Foto: Instagram, PR

Citește și:

Amalia Năstase se mută din România. Fosta soție a lui Ilie Năstase are planuri mari

Mihaela Rădulescu, primele declarații despre căsătoria cu Felix Baumgartner: „Nu văd de ce aș mai face asta' / Exclusiv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton