Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020, provine dintr-o familie de muzicieni: ”Vreau să ajung la inimile oamenilor”

 Stamen Diana
.

Roxen are 20 de ani și nu și-a imaginat niciodată ca va ajunge pe scena de la Eurovision. Tânăra artistă provine dintr-o familie de muzicieni și a început să cânte de la o vârstă fragedă.

Roxen se bucură acum de un succes neașteptat și se pregătește intens pentru a urca pe scena de la Eurovision 2020. S-a născut cu muzica în sânge, membrii familiei sale fiind muzicieni, iar încă de când era mică a început să cânte.

'Pasiunea pentru muzică… cumva ea m-a descoperit pe mine. Făcând parte dintr-o familie de muzicieni. Când am început să vorbesc mi-au zis: . Am putut să cânt. Am cântat la creșă, la grădiniță, la școală. Știam că asta vreau să fac. Până la urmă chiar asta am ajuns să fac', a mărturisit Roxen.

Visul ei a fost să cânte, iar acum a reușit să ajungă cu milioane de vizualizări pe YouTube. Roxen nu se vede făcând altceva și este foarte fericită că a reușit să ajungă la sufletele oamenilor.

'Vreau să ajung la inimile oamenilor și să le placă muzica mea și de mine. (…) Cea mai mare dorință a mea din copilărie a fost să cânt și mi-am îndeplinit-o. Nu știu ce aș putea să fac altceva.', a mai spus Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020.

Cine este Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020

Roxen s-a născut în Cluj și a venit la București, unde a reușit să facă mari performanțe pe plan muzical. Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani și și-a dorit ca vocea ei să se audă în toată lumea, ceea ce se va și întâmpla în curând.

Artista se afla în portofoliul celor de la Global Records, iar vara trecută a reușit să se facă cunoscută, după colaborarea cu Sickotoy – ‘You Dont Love Me’. Melodia a fost pe placul publicului și a putut fi auzită în: Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova.

'În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel și visam să cânt pe scene mari și să mă adresez publicului. Acum, sunt emoționată și provocată în același timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simțit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viața mea. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia și atenția îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine', a declarat Roxen, reprezentata României la Eurovision 2020.

FOTO: Instagram

Roxen-Eurovision-2020-1-4Roxen-Eurovision-2020-1-4
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton