Ce sacrificii a făcut David Goldcher pentru relația cu Irina Rimes: „El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună” / Cei doi au planuri de nuntă

 Matei Bianca
.

În cadrul unui interviu special, Irina Rimes a vorbit despre sacrificiile pe care David Goldcher le-a făcut pentru relația cu Irina Rimes. Artista este împlinită din toate punctele de vedere în brațele iubitului ei și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de acesta. Cântăreața a vorbit deschis despre relația lor de iubire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ce sacrificii a făcut David Goldcher pentru relația cu iubita lui, Irina Rimes. Artista este împlinită în brațele iubitului ei. Cântăreața a vorbit deschis despre relația lor.

irina1irina1

Citește și: #FreeClipChallenge | Irina Rimes a aprins scena: „Publicul meu este special și unic

Citește și: Irina Rimes dezvăluie povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat'. Ce reacție a avut fostul ei iubit când a ascultat-o: „Mi-a zis că e cea mai mare…'

Citește și: Maria Hîngu a născut! Cine este partenerul ei de viață și tatăl copilului

Citește și: Vlad Pascu susține că are nevoie de psihiatru și cere să fie eliberat din arest. Părinții victimelor se revoltă: „Dispare din țară! Instantaneu! În secunda 2, da? Pentru că știm cine este familia Pascu!”

Ce sacrificii a făcut David Goldcher pentru relația cu Irina Rimes

Irina Rimes trăiește o poveste de dragoste alături de David Goldcher, iar relația lor pare să fie mai puternică decât oricând. Artista a dezvăluit detalii despre sacrificiile pe care partenerul ei de viață le-a făcut pentru ca relația lor să funcționeze și a subliniat cât de mult a fost dispus să schimbe pentru a fi alături de ea.

„El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună. El credea că doar vine în vizită și eu o să mă mut, încet-încet construindu-mi cariera în Franța. De fapt a fost invers. A făcut sacrificii destul de multe pentru relația asta', a spus cântăreața pentru unica.ro.

Cât despre cine a făcut primul pas în relație, celebra cântăreață a mărturisit că ea. Se pare că ea este cea care știe din prima ce vrea de la viață și nu-i place să aștepte prea mult.

„Eu! (n.r.: a făcut primul pas) Normal că eu. Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea. Nu că n-ar fi David destul de masculin. Doar că eu n-am nici răbdare și știu foarte clar ce-mi doresc. Sunt rare cazurile în care nu știu ce-mi doresc. Acolo, de obicei, e foarte mare haos. E rău. Dar, în general, cam știu. Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc și cu asta am cam zis totul despre mine', a mai adăugat vedeta.

Cum se înțelege artista cu iubitul ei

Irina Rimes a explicat cum se înțelege cu David Goldcher. Artista a explicat că atunci când se plictisesc, ei nu stau prea mult pe gânduri și merg la studio pentru a face muzică împreună.

Chiar și atunci când se ceartă, cei doi îndrăgostiți sunt unul pentru celălalt și știu ce să facă pentru a le fi bine mereu.

„Este cea mai minunată ocupație pe care o putem avea noi doi. Tot timpul. Ne certăm, eu plec din studio, el vine după mine, sau invers. E mai greu pentru cineva care are o conexiune emoțională să facă muzică. În sesiune, în general, trebuie să fii respectuos și trebuie să ai răbdare. Ori când ești cu persoana cu care ești în fiecare zi, n-ai așa de multă răbdare și spui pe șleau lucrurile. Se cam strică niște lucruri. Iese cu scandal câteodată, dar important e că ies lucruri, chiar dacă e cu scandal', a mai completat ea.

Ce spune Irina Rimes despre mutarea în România a lui David Goldcher 

Și asta nu este tot! Irina Rimes a mai vorbit și despre mutarea în România a lui David Goldcher. Plecarea din Franța a fost grea pentru el la început, dar odată cu trecerea timpului s-a acomodat și a început să-i placă.

„La început mai greu (n.r.: s-a acomodat). A suferit și de depresia imigrantului, dar cu timpul a început să-i placă. Și-a făcut prieteni. A învățat că aici lumea este mult mai deschisă. A învățat foarte multe lucruri de la oamenii cu care s-a înconjurat. Și-a făcut o viață aici și separat de mine. Mă bucură treaba asta. Înseamnă că nu depinde total de mine', a dezvăluit vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton