Sacrificiile pe care le face Gabriela Cristea pentru a slăbi: la ce procedură a recurs vedeta pentru o siluetă de invidiat

 Cica Cristina
.

Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme, însă nu pare că ar vrea să se oprească aici! Dimpotrivă! Vedeta continuă să facă sacrificii pentru a ajunge la greutatea pe care și-o dorește!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a slăbit considerabil, iar rezultatele sunt pe măsura sacrifciilor! Vedeta, mamă a doi copii, a susținut în repetate rânduri că mai are puțin de tras până va ajunge la greutatea ideală.

Așadar, prezentatoare a decis să recurgă acum la o procedură care să o ajute să își atingă scopul, precizând că dieta nu este suficientă. Vedeta a pus mai multe story-uri pe Instagram, în care și-a liniștit inițial fanii, precizând că nu se află pe un pat de spital, ci doar la o clinică:

Citește și: Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat:„Am atâta dragoste de dăruit'/ EXCLUSIV

„Dragilor, stați linișțiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că, dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva', a precizat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea: „Voi fi și mai slabă”

Procedura este o metodă rapidă și non-invazivă de slăbire localizată, în cazul Gabrielei în zona abdomenului. Astfel, prin tehnologia de criogenare, de fapt, se îngheață țesutul adipos, fiind apoi eliminat. Procedura nu ar necesita timp de recuperare.

Citește și: Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au făcut pace, la 5 ani de la divorț!Mesajul suprinzător al milionarului „Să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz!'

Vedeta, care a respectat toate măsurile de protecție în plină pandemie, a precizat că și-a făcut și la mâini o intervenție:

„Toate măsurile de protecție sunt respectate, iar eu voi fi și mai slabă. A, și mi-am mai făcut și ceva la mână. Nu știu ce, radiofrecvență, sau ceva de genul ăsta. Să arătăm bine, să fim frumoase, să vină toamna frumos la noi', a mai spus ea.

Citește și: O prezentatoare TV celebră s-a sinucis!Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extrem

GabrielaCristea-1GabrielaCristea-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton