După ce a dezvăluit că e gay, Sam Smith anunță că își dorește copii, până la 35 de ani: "Vreau să fiu mamă"

 Cica Cristina
.

Sam Smith a dezvăluit că este gay. A decis să-și trăiască viața așa cum își dorește și ia în calcul inclusiv o operație de schimbare de sex. Pe lângă asta, artistul, acum în vârstă de 28 de ani, a precizat că își dorește nepărat copii până la 35 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sam Smith s-a afișat la finalul lunii august cu noul iubit, când a decis să nu se mai ascundă. A recunoscut că este gay și a mărturisit că vrea să facă muzică și să trăiască după propriile reguli.

„Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacția fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viața şi să fac muzică.’, le-a spus Sam Smith jurnaliştilor de la Digital Spy.

Citește și: Larisa Iordache, testată pozitiv pentru COVID-19, înaintea unui concurs.Mesajul gimnastei

Sam Smith nu s-a decis dacă va face operație de schimbare de sex

Sam Smith s-a declarat gay în urmă cu 6 ani, iar ulterior artistul a dezvăluit chiar că se gândeşte la o operaţie de schimbare de sex.

Citește și: Andreea Bălan, total schimbată.Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide

 „Câteodată am stat şi m-am gândit: vreau o schimbare de sex? Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că e soluţia. (…) Am avut sâni când aveam 11 ani. Am un corp foarte feminin. Sunt feminin în multe feluri. Mereu am resimţit asta. Aproape mă convingeam: Nu, asta nu e bărbătesc. Trebuie să te descurci. Trebuie să pierzi în greutate. Pentru că aşa fac bărbaţii', spunea el într-un interviu. 

Sam-Smith-1Sam-Smith-1

Sam Smith: „Vreau să am copii!”

Artistul britanic nu s-a decis, însă, ce va face cu operația de schimbare de sex, însă este convins că vrea să aibă copii. Și asta până la 35 de ani, adică în aproximativ 7 ani: „Vreau să am copii! Vreau să am parte de tot ce implică asta. Vreau să am copii, vreau să petrec timp cu copiii şi să îi vâd crescând, să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă”, a precizat Sam Smith pentru Daily Mail.

Citește și: Ozana Barabancea, la tribunal cu Sorin Terinte, la 16 ani de la divorț.Ce are de împărțit artista cu tatăl copiilor ei

„Cu siguranță, o să fac asta la un moment dat. Dar am ambiţie, încă vreau să cânt. Este un sentiment uimitor. O să muncesc până atunci şi să sperăm că o să îmi găsesc un iubit, dar foarte greu să îmi găsesc unul în Londra”, a mai continuat el.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton