Sanda Țăranu, fosta crainică TVR, amintiri din televiziune în "Epoca de Aur": "Aveam mari emoții, nu ne permiteam, la acea vreme, să greșim ceva pe post. Păi, ne făceam de râs noi, instituția, familia, părinții..."/ Ce spune despre Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Dan Negru

 Cica Cristina
.

Sanda Țăranu, fosta crainică TVR, amintiri din televiziune în „Epoca de Aur”. Sanda Țăranu a depănat câteva amintiri din vasta sa carieră, povestind câte emoții erau la acea vreme, fiind o presiune extrem de mare să nu se facă greșeli pe post. Mai mult, a vorbit și despre prezentatori precum Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Dan Negru. Ce a spus fosta crainică de la TVR!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Celebra prezentatoare, care intra în fiecare zi în casele oamenilor, a vorbit recent despre viața în televiziune și emoțiile cu care venea la pachet fiecare apariție pe post. Fosta crainică de la TVR, în vârstă de 85 de ani, a povestit despre drumul său în televiziune și cum se asigura că nu face nicio greșeală atunci când intră pe post.

sanda-taranu-7sanda-taranu-7

Sanda Țăranu, fosta crainică TVR, amintiri din televiziune

Nu-i lipseau dicționarele pentru a se asigura că nu se strecoară nicio eroare și nici nu putea să conceapă măcar ca totul să nu fie perfect.

'Aveam mari emoții, nu ne permiteam, la acea vreme, să greșim ceva pe post. Păi, ne făceam de râs noi, instituția, familia, părinții. Nici nu puteam concepe să nu fie totul perfect. Să știți că suntem datori să cunoaștem la perfecție limba română.

Eu umblam cu dicționarele după mine, ca să fiu sigură că nu fac vreo greșeală. Pe atunci, în televiziune, nu ne bazam pe zicerea aia: 'Lasă, merge și așa!'. Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru tot ce îmi dă și mi-a dat, pentru soțul meu, pe care l-am adorat, și căruia i-am dedicat recent o carte, pentru cariera mea din televiziune.

Îmi dau seama că există un destin, căci, cu toate demisiile pe care mi le-am dat, în TVR, că nu știam cum să mai scap, am înțeles că acesta este, de fapt, drumul meu, televiziunea…', a spus Sanda Țăranu pentru playtech.ro.

Ce spune despre Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Dan Negru

Sanda Țăranu a vorbit și despre cei mai buni prezentatori de după 1989, exprimându-și părerea despre Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, dar și Dan Negru.

'Toți sunt talentați, dar nu au avut posibilitatea să-și arate talentul, adevăratele lor calități, să le pună cineva în valoare mai mult. Au plecat, gata, s-au dus! Mă bucur însă că Dan Negru și-a găsit un loc bun, mai potrivit pentru el, la acele concursuri de cultură generală. Este și foarte iubit de public! Ei nu au fost, ca alții, să citească ce scriu alții. Bine că m-a ferit Dumnezeu de prompter și pe mine!', a mai povestit fosta crainică de la TVR.

Citește și: Ce ritual are Sanda Țăranu pentru a se menține în formă, la 84 de ani: „Trebuie să am grijă să nu apară incidente neplăcute'

Citește și: Sanda Țăranu, despre comunism și prezentatoarele TV de acum: „S-a schimbat totul. Televiziunea nu face altceva decât să ne arate exact așa cum suntem, așa că să nu ne supărăm…' / EXCLUSIV

Citește și: Ilie Năstase spune că Ioana este „cea mai frumoasă femeie” din viața lui: „Eu așa simt. Noi încercăm să avem și un copil”/ Ce le-a transmis fostelor soții

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție dură după ce a fost criticată că poartă haine bătrânești: „Așa sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez… Apreciază doar paietele, genele alea false și acidul hialuronic băgat în buze…”

Sanda Țăranu: „Nu mi-am închiriat niciodată vocea pentru reclame”

Sanda Țăranu a explicat și de ce nu și-a închiriat niciodată vocea pentru reclame.

'Nu mi-am închiriat niciodată vocea pentru reclame. La Teleenciclopedia unde se auzea vocea mea, să știți că eu îmi și traduceam textele, care veneau direct scrise, de la BBC, cu tot cu filmare. Mi-am păstrat încă vocea, mă recunoaște lumea și după glas. Când mă duc să plătesc câte ceva, la ghișeu, după ce mulțumesc, casiera ridică privirea din acte și îmi zâmbește, semn că m-a recunoscut', a explicat Sanda Țăranu.

Sanda Țăranu: „Nu este suficient să fii frumoasă”

Sanda Țăranu a ținut să sublinieze că nu e suficientă frumusețea, ci aceasta trebuie să fie dublată de inteligență și cultură.

'Nu este suficient să fii frumoasă, nu este meritul meu că am fost așa, ci al părinților mei, care erau superbi, am moștenit acest ADN. Am avut doi părinți atât de frumoși, de buni, pentru mine au fost ca niște îngeri. Contează să fii un om citit, învățat. Inteligența ți se citește în privire, cu privirea poți cuceri o lume, mai mult decât cu un cuvânt, să nu uitați asta!', a conchis Sanda Țăranu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton