Scandal între Jador și Zanni la Survivor All Stars: "Bă’, parșivule, nu poți să mă prostești. Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă"

 Cica Cristina
.

Scandal între Jador și Zanni la Survivor All Stars. Și-au aruncat cuvinte grele încă de la început de sezon. Totuși, certurile dintre ei nu sunt un element de noutate în cadrul competiției, dat fiind că au existat tensiuni și in sezonul doi al emisiunii, când cei doi Faimoși s-au întâlnit în jungla din Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandal monstru între Jador și Zanni la Survivor All Stars. Nici bine nu a început competiția că tensiunile în echipa roșie au început să-și spună cuvântul. Totuși, conflictul dintre Jador și Zanni nu a luat naștere acum, ci e unul mai vechi. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele încă din sezonul doi, când au fost colegi în echipa roșie.

survivor-all-stars-4survivor-all-stars-4

Scandal între Jador și Zanni la Survivor All Stars

În sezonul All Stars, regulile s-au modificat, astfel că acum participanții vor merge mai departe în competiție numai dacă trec de duelurile eliminatorii. Între Jador și Zanni s-a pornit un adevărat război, potrivit Cancan.

Jador: Urmează să avem un joc. Cine dă energie negativă echipei: eu sau tu? Eu vorbesc mai tare, sunt mai vocal. Eu urc sus de tot, știi cât cânt? Până la do minor. Am niște plămâni de s-a terminat pământul… Bă, parșivule, nu poți să mă prostești. Nu merg parșivitățile astea cu mine, Zanni. Eu sunt un om care a realizat foarte multe lucruri în viață, care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon pe cele mai mari scene. Nu poți tu să mă prostești pe mine, mânca-ți-aș gura ta… Să rămână ăla la tine. Toată lumea a văzut. O dai pe echipă, să vină echipa, dar să stea ăla la tine. Știm foarte clar că posesia lui este importantă, nu? Ei, și atunci de ce facem parșivități din astea? Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă.

Citește și: Relația dintre Zanni și Ana Porgras. S-a spus că formează un cuplu la Survivor 2021, dar au rupt legătura după o ceartă

Citește și: De ce a înjurat-o Jador pe Ștefania Stănilă, la Survivor All Stars: „Încetează în…” Cum a reacționat Lola în urma acestui derapaj

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu după ce s-a tuns și s-a vopsit. Colegii nu o mai recunosc: „Nu mă deranjează, este o schimbare majoră'

Citește și: Scandalul uitat dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos. Au fost buni prieteni, dar au ajuns la tribunal: „Are creierul praf. E praf de mult”

Reacția lui Zanni, în scandalul cu Jador la Survivor All Stars

Zanni: Eu bag pe toată lumea în seamă.

Jador: Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă.

Zanni: N-ai nicio treabă cu mine. Tu nu te poți compara cu mine.

Jador: Lasă vrăjeala!

Zanni: Nici nu te poți compara cu mine vreodată.

Jador: Dacă erai ca mine, nu ne băgai pe niciunul în seamă, bă! Eram mici pentru tine.

Zanni: Mai ai puțin și (…), dar nu înțeleg care e problema ta.

Scandal pe amuletă între Zanni și Jador la Survivor All Stars

Scandalul a pornit de la amuleta, care este extrem de importantă pentru concurenți în acest sezon. În discuție a fost implicat și Cătălin Moroșanu și pentru cum nu au ajuns la un consens, Jador a concluzionat cât de parșiv este Zanni în competiție.

Jador: Păi problema mea e că tu vrei să ții amuleta aia, când amândoi știm că posesia ei este importantă. Și tu o dai pe echipă și încerci să joci niște jocuri psihologice cu mine. Nu merge. Ai zis că i-o dai lui Moroșanu… Și? Hai, dă-i-o lui Moroșanu. Ia, vino, Moroșanu, vino încoace.

Zanni: Crezi că eu am nevoie de amuleta aia, ca tine?

Jador: Păi și-atunci de ce ai încercat să o ții la tine? Dacă n-ai nevoie, de ce să o ții la tine?

Zanni: Uite că amuleta aia va sta la cine vreau eu.

Jador: Când o să ai o inimă bună, atunci o să fii un om bun și deștept. Dacă te duce capul la parșivități… E o diferență între porumbel și șarpe.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton