Scandal între Mara Bănică și familia Sterp, după ce jurnalista a criticat-o pe mama Geta: "Faptul că pare haioasă nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale". Sora lui Iancu Sterp a răbufnit/ Reacția Danielei Iliescu: "Circul ăsta..."

 Cica Cristina
.

Scandal între Mara Bănică și familia Sterp. Totul a pornit de la Survivor All Stars și susținerea ei pentru Zanni. Jurnalista a criticat-o pe mama Geta, a publicat o presupusă conversație pe care ar fi avut-o cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, care a reacționat imediat. De asemenea, sora cea mică a fraților Sterp a răbufnit și a transmis un mesaj dur.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică a vorbit despre Survivor All Stars și și-a arătat susținerea pentru Zanni, vorbind totodată și despre concurentul care nu i-a fost deloc pe plac, Iancu Sterp. Jurnalista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, care a scindat internetul în două și a generat un val de reacții. După declarațiile ei despre mama Geta, sora lui Culiță Sterp i-a dat replica și a intervenit, de asemenea, și iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu.

scandal-mara-banica-familia-sterp-6scandal-mara-banica-familia-sterp-6

Citește și: Mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Daniela Iliescu a reacționat dur: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură e jale”

Citește și: Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu la ziua lui Culiță Sterp, după ce au recunoscut că nu se înțeleg foarte bine: „Ciocnim noi'

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Iosif Rotariu a murit, la vârsta de 60 de ani: Care au fost ultimele cuvinte ale Danei Rotariu: „În somn a murit. Am dormit împreună și…” / Era diagnosticată cu cancer

Mara Bănică: „Vreau să câștige Zanni Survivor”

Într-o postare pe Facebook, Mara Bănică a ținut să explice de ce ține cu Zanni și a expus motivele pentru care ar merita să câștige Survivor All Stars.

„Trebuie să scriu despre «Survivor all Stars». Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă îmi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală!

Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe «de toate». Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show și a schimbat complet viața. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. Alți câștigători mașină sau lucruri materiale pe care le cumperi mai greu într-o viață de om, iar alții au făcut banii praf(uri), după cum le-a fost mintea„, a scris Mara Bănică.

Mara Bănică, despre mama Geta: „A crescut niște animale”

De asemenea, jurnalista a vorbit și despre familia Sterp, ținând să sublinieze că nu agreează ipocrizia și falsitatea.

De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză'a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

Geta Sterp, sora lui Iancu Sterp, a răbufnit după mesajul Marei Bănică

Geta Sterp nu s-a putut abține când a văzut mesajul postat de Mara Bănică și a răbufnit și i-a transmis un mesaj extrem de dur, menționând că lucrurile nu vor rămâne așa, cu siguranță.

„Să iti fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță! Am înțeles ca nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji Mara Banică!

Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur «distinsă doamnă!»', a răspuns Geta Sterp la postarea publicată de Mara Bănică pe Facebook.

Mara Bănică a făcut publică o conversație cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp

Apoi, Mara Bănică a mai pus pe rețelele de socializare o presupusă conversație pe care ar fi purtat-o cu Daniela Iliescu, tot despre mama Geta, dar pe care iubita lui Culiță Sterp a negat-o, spunând că s-a ajuns prea departe și că s-a interpretat greșit ce se întâmplă.

 „Eu nu stiu cum de o suporti. Eu faceam circ zilnic cu ea. Pune-o la punct ca sa nu te pună ea si sa-l intoarca si pe Culita impotriva ta că vrajitoarea este in stare. Mimozele ei de copile răd ca tutele la ce scoate mama lor pe gura. Eu daca aveam asa mama o pocneam peste gura”, i-ar fi spus Mara, iar răspunsul Danielei, potrivit conversației publicate de Mara ar fi sunat astfel: „Nici pocnita nu își mai revine. Crede-mă ca i-a făcut Culiță și scandal urât şi tot degeaba. Măcar el ţine cu mine mereu, dar asa a zis şi el.. e neputincios, ce să îi facă, sa o ia la bătaie? Mie mi-e milă şi de el sincer… ca e între noi. Și la TV e o variantă cenzurată de-a ei.”

Daniela Iliescu: „S-a ajuns mult prea departe”

După story-ul publicat de Mara Bănică, Daniela Iliescu a ținut să lămurească lucrurile, menționând că nu ar fi prima oară când cineva publică o conversație falsă pe care ar fi avut-o cu ea.

„Primesc o grămadă de printuri și vă rog să mă scutiți de circul ăsta pentru că nu voi da curs niciunei provocări. S-a ajuns mult prea departe, toată lumea își dă cu părerea și interpretează eronat ceea ce se întâmplă. Cei care mă urmăriți de câțiva ani, știți că în trecut am mai avut un episod asemănător, când cineva a publicat o conversație falsă pe care ar fi avut-o cu mine.

Tot ce am avut de zis, am spus acum 2 zile pe story. Iar orice am comentat pe TikTok e încă acolo pentru că îmi asum și pentru că am luat-o sub formă de glumă fără să mă gândesc că se va ajunge la așa ceva. Știu ce se încearcă și mai ales DE CE. Trebuie doar să vă prindeți și voi', a transmis Daniela Iliescu, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton