Scandal între Maria Lungu și Iancu Sterp la Survivor All Stars: "Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare"

 Cica Cristina
.

Scandal între Maria Lungu și Iancu Sterp la Survivor All Stars. Tensiuni și în tabăra Războinicilor. Iancu Sterp a răbufnit încă din prima săptămână a competiției. S-a certat cu Maria Lungu și a ținut să-i reamintească colegei lui că nu are voie să aibă gura mare, atât timp cât nu demonstrează suficient în cadrul competiției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile la Survivor All Stars au început să-și facă apariția și în tabăra albastră, nu doar în cea roșie. De data aceasta protagoniștii scandalului au fost Iancu Sterp și Maria Lung. Cei doi au avut un conflict dur, după ce luptătorul MMA a acuzat-o pe colega lui că nu participă la activitățile din tabără.

survivor-razboinici-1survivor-razboinici-1

Scandal între Maria Lungu și Iancu Sterp la Survivor All Stars

Scandal între Maria Lungu și Iancu Sterp la Survivor All Stars. Nici bine nu a început competiția, că din prima săptămână au început tensiunile în ambele tabere. La Faimoși au fost certuri întâi între Elena Ionescu, apoi între Jador și Zanni. Nici în echipa Războinicilor lucrurile nu stau mai bine.

„Dacă vezi că te evit de ce te bagi în seamă cu mine? Am tăcut o dată, am tăcut de două ori. Dar cât pot să tac?', a spus Maria Lungu.

„Nu caut să mă cert, dar Maria mi-a ajuns până aici. Nu vreau să o jignesc, dar are și gura mare. E o combinație d-asta devastatoare. Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare dacă nu demonstrezi nimic.', a spus pe un ton vehemet Iancu Sterp.

Citește și: Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă'. Nunta lor are loc în toamnă

Citește și: Ce planuri are Maria Lungu pentru Survivor All Stars: „Simt că data trecută nu a fost suficient. Vreau să…'. A fost implicată în ample scandaluri, în sezonul 4

Citește și: Ce spune Vali Vijelie despre rolul lui din filmul 'Băieți deștepți': 'Am fost invitat să joc, nu am dat casting…' Olimpia Melinte l-a lăudat/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Tufaru crede că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, i-a falsificat diagnosticul de retard mintal, la 18 ani: „A încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta. Nu m-a vrut'

Maria Lungu: „Tu cine ești ca să vii spui dacă cineva face ceva bine?”

La rândul ei, și Maria Lungu a răbufnit după acuzațiile lansate de fratele lui Culiță Sterp. Războinica a ținut să sublinieze că face treabă, asemenea colegelor sale și nu Iancu Sterp este cel în măsură să spună dacă cât de bine face lucrurile.

„A spus că nu fac nimic. Eu fac treaba cu fetele. Fetele au treaba lor. Ce problemă ai tu cu mine? Tu cine ești ca să vii spui dacă cineva face ceva bine? De acum încolo nu o să fac nimic și chiar o să am gura mare', i-a răspuns Maria Lungu.

Maria Lungu a izbucnit în lacrimi după ce s-a certat cu Iancu Sterp la Surivor All Stars

Maria Lungu nu a mai rezistat după cearta cu Iancu Sterp și a clacat. Mai mult, a izbucnit în lacrimi, menționând chiar că nu mai vrea să concureze cu nimeni.

„Are o problemă personală! Nu i-am făcut nimic. Nu mai vreau să fiu puternică! Nu mai vreau să concurez cu nimeni”, a spus Maria Lungu cu lacrimi în ochi.

Colega ei, Lola, a fost cea care a consolat-o și care i-a dat sfaturi despre cum să gestioneze situația în acre se află: „Nu trebuie să-ți arăți puterea. Te întorci cu spatele și pleci', i-a spus Lola.


'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton