Schimb dur de replici între Maurice Munteanu și Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil! Celebrities: "Vreau să știu ce fel de celebritate ești?"/ "Nu pot să mă raportez la tine"

 Cica Cristina
.

Artista Alexandra Ungureanu a fost aspru criticată atât de colege, cât și de jurați la Bravo, ai stil! Celebrities. Recent intrată în competiție, cântăreața întâmpină greutăți.

Alexandra-Ungureanu-1Alexandra-Ungureanu-1

Alexandra Ungureanu a fost criticată de colegele de la Bravo, ai stil! Celebrities pentru că a întârziat nu mai puțin de o oră. Vedeta nu a scăpat nici de observațiile juraților. Artista a fost certată în special de Maurice Munteanu.

„Vreau să știu ce fel de celebritate ești: categoria A, B, C sau D? E foarte important să aflăm la ce categorie de celebritate se încadrează fetele. Categoriile sunt așa: A-miez, B-mai puțin miez, C-nulă, D-inexistentă, șosetă practic. Eu fiind din categoria A, eu vreau să te raportezi la mine', i-a spus juratul Alexandrei Ungureanu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Alexandra Ungureanu, criticată dur de Raluca Bădulescu la Bravo, ai stil! Celebrities

Replica a venit imediat din partea Alexandrei Ungureanu: „Eu nu pot să mă raportez la tine, dar mă raportez la ce fac de ani de zile'.

„Ce faci de ani de zile?', a întrebat criticul de modă, vizibil iritat.

'Cânt și trăiesc din asta. Asta înseamnă că există suficientă lume care apreciază ceea ce fac', a răspuns concurenta Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Cine este Alexandra Ungureanu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities odată cu plecare Ginei Chirilă, care s-a retras pentru a se odihni și a se bucura în liniște de sarcină.

Pășesc în această competiție cu emoție, pentru că este un show spectaculos, la care mă închipuiam, având în vedere că de foarte multă vreme cochetez cu această zona de fashion. Ma bucur că, iată, se întampla! Mi se pare o provocare foarte mare pentru că, în afara de ceea ce abordez eu, în mod normal, trebuie sa vin si cu lucruri noi. Îmi place să surprind și, cu siguranță, aceasta va fi abordarea mea în emisiune', a spus Alexandra Ungureanu la intrarea în competiție.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Alexandra Ungureanu a vorbit despre boala care i-a schimbat viața.„Am ajuns de multe ori la urgențe, din cauza durerilor'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton