Scrisoarea care i-a făcut să plângă pe Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor: "După naștere, schimbarea va fi abruptă"

 Cica Cristina
.

Daniela Iliescu, în lacrimi cu puțin timp înainte de a naște. Scrisoarea menită să o citească în utima săptămână de sarcină a impresionat-o până la lacrimi. Culiță Sterp de la Survivor a fost cel care i-a citit-o, ceea ce a emoționat-o și mai tare. Fiind într-o perioadă sensibilă, iubita Faimosului nu și-a putut stăpâni lacrimile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu și Culiță Sterp vor deveni curând părinți. Pe măsură ce nașterea se apropie cu pași repezi, emoțiile sunt tot mai mari, iar viitorii părinți sunt tot mai nerăbdători să-și țină micuțul în brațe.

Daniela-Culita-Sterp-1Daniela-Culita-Sterp-1

Daniela Iliescu și Culiță Sterp, ultimele pregătiri înainte de a deveni părinți

Viitorii părinți au făcut ultimele pregătiri pentru nașterea bebelușului, punând la punct mai multe detalii din camera sa, iar surpriza abia apoi a venit. Înainte ca fiul lor să vină pe lume, Daniela și Culiță au citit o scrisoare, care i-a impresionat pe viitorii părinți.

Intitulată „Scrisoare pentru tine' și menționându-se clar pe plic a fi citită în ultima săptămână de sarcină, Daniela a păstrat misterioasa scrisoare încă de la începutul sarcinii. Aceasta se afla într-o agendă pe care Daniela și-a cumpărat-o pentru sarcină. A păstrat-o pentru acest moment, care a devenit unul cu totul special, mai ales că cel care a citit-o a fost chiar iubitul ei.

Citește și: Daniela Iliescu, la spital pe ultima sută de metri cu sarcina.Cum se simte iubita lui Culiță Sterp

Citește și: Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu.Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor:„Eu l-am cerut în căsătorie'/ EXCLUSIV

Citește și: Costin Mărculescu, uitat de prieteni la parastasul de un an:„Taică-su era terminat'. Ce spune fosta lui iubită

Scrisoarea emoționantă care i-a făcut să plângă pe Daniela și pe Culiță Sterp

Până la urmă, amândoi au izbucnit în lacrimi, momentul fiind unul cu totul și cu totul special.

„Știu că mai ai puțin până să naști, îmi doresc că ai parte de o naștere bândă, care să-ți rămână în minte ca o amintire axtraordinară. Știu că te gândești la ea cu respirația tăiată. Nu știi ce îți oferă viitorul și senzația asta e atât de puternică încât uneori uiți să respiri. În acest moment al vieții tale e normal să simți asta, dar dacă te îngrijorezi sigur nu ai idee de ce ești capabilă. Spun că ești mult mai puternică decât îți imaginezi', a citit Culiță prima parte a scrisorii, simțind nevoia să completeze: „Aici confirm, chiar ești puternică' i-a spus fostul concurent de la Survivor iubitei sale.

„Trebuie doar să te înarmezi cu multă răbdare. Indiferent de cum vei naște ai răbdare cu corpul tău și ajută-l să se refacă. A fost atât de bun cu tine încât merită toată iubirea ta. După ce vei naște adrenalina îți va invada corpul și te va face să crezi că poți muta munți. Tot adrenalina îți va invada ochii de lacrimi și zâmbetul nu ți se va mai da jos după față câteva ore. (…) Dă o șansă alăptării, îți va oferi un pachet de emoții nou-nouțe. Dacă Dumnezeu există pentru tine, atunci îl vei simți cel mai aproape. Vei știi că nimic nu este în zadar, când ochii puiului tău mic se vor uita în ochii tăi și mânuța lui se va sprijini de pieptul tău, în timp ce îți stă cuibărit în brațe. Până acum, nu a depins nimeni de tine atât de tare, vei fi centrul univesrului lui (…)

„Nașterea e singura ocazie de a înșela logica matematică'

Dacă ați fost doar voi doi până acum, de acum veți fi trei. Nașterea este singura ocazie de a înșela logica matematică: 1+1=3 sau 4 sau 5.

Indiferent dacă tu și iubitul tău v-ați căsătorit sau nu, schimbări nu au fost pentru că iubirea este iubire și fără certificat de căsătorie. Nașterea unui copil este un game changer.

Schimbarea va fi abruptă și va veni la pachet cu surprize nebănuite. Iați partenerul de mână și asigură-l că iubirea și grija lui sunt foarte importante pentru tine. Uită-te în ochii partenerului tău și spune-i că ești fericită că l-ai ales și că va fi un tată grozav(…) Nu uita că acele kilograme în plus te fac mai sexy ca niciodată', i-a mai spus Culiță Sterp iubitei sale, pe canalul său de YouTube.

La final, cei doi s-au strâns puternic în brațe, extrem de emoționați după rândurile din scrisoare: „Mămica mea frumoasă', i-a spus Culiță Sterp iubitei sale.

Sursa foto: Facebook, Captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton