Seal și Heidi Klum, în scandal la 6 ani de la divorț! Motivul pentru care au ajuns în istanță: "Sunt conştientă de riscuri"

 Cica Cristina
.

Heidi Klum și Seal sunt în război, la 6 ani de la divorț. Conflictul este unul serios, modelul fiind dat în judecată de fostul soț. Lucrurile urmează să se rezolve în instanță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Seal și-a dat în judecată fosta soție, pe motiv că vrea să ducă copiii în Germania, țara în care ar fi 'focar de coronavirus', potrivit compozitorului britanic.

Nu s-au despărțit cu scandal, dar conflictul iscat acum între ei pare să aibă rezolvare doar în fața unui judecător.

Citește și: Meg Ryan a devenit de nerecunoscut în doar un an!Cât de mult s-a schimbat și cum arată acum, la 58 de ani

Heidi Klum ar trebui să plece în Germania, unde încep filmările la 'Next Top Model', din a cărui format este parte ca jurat. Desigur, vedeta dorește să fie însoțită de cei patru copii: Leni, în vârstă de 16 ani, Lou – 10 ani, Henry 14 ani, şi Johan – 13 ani. Filmările se întind pe o perioadă de aproximativ 3 luni, însă tatăl nu ar fi acord cu plecarea copiilor, din cauza coronavirusului.

Peste câteva zile, pe 28 august, cei doi urmează să se prezinte în fața instanței din Los Angeles, într-o sesiune extraordinară, astfel încât să reușească să ajugă la un numitor comun, notează click.ro.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Andra Volos de la Puterea Dragostei a ieșit la iveală:„M-am sărutat cu el, dar…'

Seal și Heidi Klum s-au despărțit amiabil

Seal şi Heidi Klum au fost căsătoriţi timp de 9 ani, în perioada 2005 – 2014 şi s-au despărţit civilizat, împărţind custodia celor trei copii comuni şi a lui Leni, fetița adoptată de Seal. Cea din urmă urmează să fie martor în proces, iar ea va depune mărturie în favoarea mamei sale, da fiind că își dorește plecarea în Europa, transmite Daily Mail.

Citește și: Mesajul transmis de Ioana Tufaru de ziua soțului:„De apoape 6 ani mă faci să mă simt cea mai iubită femeie de pe planetă'

Seal consideră că ar fi riscantă o astfel de călătorie, iar Heidi are nevoie de aprobarea tatălui copiilor pentru a pleca cu ei din țară: 'Sunt conştientă de riscuri şi îmi iau toate măsurile necesare pentru a-mi feri copiii de pericol. În plus, în SUA numărul îmbolnăvirilor e mult mai mare ca în Germania', s-ar fi arătat în declaraţia modelului.

Reamintim că anul trecut Heidi Klum s-a căsătorit cu chitaristul Tom Kaulitz, care ar avea o relație foarte bună cu copiii. Ei locuiesc în prezent într-o vilă din Los Angeles, în apropierea casei în care stă Seal, pentru a fi aproape de copii.

1669415.1-klum-seal01669415.1-klum-seal0

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton