Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Are un frate faimos la nivel internațional, dar cei doi nu țin legătura. Juratul ”Vocea României” a dezvăluit motivele

 Oana Popoiag
.

Horia Brenciu nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar puțini știu că acesta are un frate. Și mai puțini sunt cei care știu că Marius Brenciu e chiar mai celebru decât Horia, fiind un tenor cu renume internațional. Din păcate, legătura dintre cei doi s-a răcit, așa cum a dezvăluit Horia, în una din rarele dăți în care a abordat public durerosul subiect.

Îl știm pe Horia Brenciu de peste 20 de ani, când a cucerit țara cu 'Robingo'. Chiar și așa, încă sunt lucruri învăluite în mister în viața juratului de la 'Vocea României'. Cum ar fi acela că are un frate, pe nume Marius Brenciu. Și mai surprinzător de atât este că Marius este chiar mai celebru.

Cine este fratele lui Horia Brenciu. Marius e un tenor faimos peste hotare

Dacă Horia a cunoscut faima la nivel national, fratele său a depășit granițele, fiind un tenor extrem de apreciat pe întreg mapamondul.

Comparat de 'The Times' cu Pavarotti, Marius Brenciu a cântat de-a lungul timpului la opera sau cu orchestrele filarmonice din București, Bruxelles, Berlin, Munchen, Hamburg, Geneva, Zurich, Paris, Toulouse, Lyon, Lisabona, Monte Carlo, Goteborg, Cardiff, Amsterdam, Tokyo, Tel Aviv, New York, San Francisco, Madrid, Roma, Edinburgh, Londra și multe altele.

Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Nu ține legătura cu fratele său

Din păcate, relația dintre cei doi frați nu este una caldă.
Horia Brenciu i-a acordat un interviu Eugeniei Vodă, la 'Profesioniștii', unde a abordat un subiect extrem de personal și dureros, acela al relației cu fratele său, Mariu Brenciu. Juratul 'Vocea României' a recunoscut că nu mai ține legătura cu tenorul, povestind care au fost motivele disensiunilor.

'Cred că a fost odată cu țara. Pentru că el a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit'. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat', a declarat Horia Brenciu.

Vedeta și-a exprimat totuși dorința de a relua legătura cu fratele său.
'Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper ca într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el', a mărturisit Horia despre Marius Brenciu care, în ciuda faimei internaționale, duce o viață foarte discretă, fără rețele sociale.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

Horia BrenciuHoria Brenciu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton