Sergiu Costache din Clanul, totul despre colaborarea cu Steven Seagal. Cum s-au înțeles dincolo de camere: "Am avut emoții foarte mari și m-am pregătit temeinic pentru acea întâlnire. Credeam că-l voi urma și voi traversa oceanul. Nu s-a întâmplat, dar..." / EXCLUSIV

.

Sergiu Costache din „Clanul”, totul despre colaborarea cu Steven Seagal. Îndrăgitul actor ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre proiectele sale de suflet, printre care se numără și cel în care a colaborat cu marele actor de la Hollywood, Steven Seagal. Sergiu ne-a povestit cum s-au înțeles nu doar pe platoul de filmare, ci și în afara lui și ce planuri și-a făcut la acel moment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bună, Sergiu! Ne face mare plăcere să te avem în paginile revistei noastre. Spune-ne, pentru început, cum te găsim acum?

Salutare! Și eu vă mulțumesc pentru invitație, mă bucur că avem ocazia să povestim împreună. Sunt foarte bine, mulțumesc! Tocmai ce m-am întors din vacanța pe care am petrecut-o împreună cu fetele mele. Sunt cu bateriile încărcate, relaxat și odihnit, pregătit pentru noile proiecte începute.

Sergiu costache (1)Sergiu costache (1)

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Sergiu Costache din „Clanul” soția: „Ne era cumva frică de ceea ce simțeam, dar eu am fost cel care a spart bariera. Când eram departe unul de celălalt…”. A pregătit o cerere în căsătorie ca-n filme, după 8 luni de relație / EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru revine pe platourile de filmare cu un look nou. Ce personaj va juca în serialul Tătuțu’: „Chiar dacă eu aș putea să joc și doctori, lumea preferă ca eu să fiu ăla rău”

Citește și: David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii: „Bravo lui! Da, mișto!'. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024

Citește și: Povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Cătălina Grama, alias Jojo: urmau să se căsătorească, dar actrița a călcat strâmb / Detalii picante: „Trebuia să ne cunune Horia Brenciu. M-a înșelat și…'

Sergiu Costache, despre „Clanul”: „A venit în viața mea exact la momentul potrivit”

Cât de mult te-ai identificat cu personajul din „Clanul, dat fiind că purtați și același nume?

Numele personajului a fost o simplă coincidență, rolul putea fi atribuit oricărui alt actor care s-a prezentat la casting. Nu consider că mă identific prea mult cu personajul dat fiind faptul că suntem foarte diferiți, dar îmi place să glumesc pe tema asta și să afirm că mi-aș fi dorit ca, în anumite situații, să am același sânge rece ca cel al lui Sergiu Nebunu. Chiar dacă nu pot spune că am prea multe în comun cu personajul, Sergiu este unul dintre rolurile care mi-au adus cea mai mare satisfacție profesională.

Spune-ne și cât de mult a însemnat acest serial pentru tine… E proiectul tău de suflet?

„Clanul a venit în viața mea exact la momentul potrivit, după o perioadă lungă de activitate redusă cauzată de pandemie. Mi-a redat încrederea atât în mine, cât și în meseria pe care mi-am ales-o, iar faptul că mi-a oferit șansa să interpretez un personaj atât de important și de complex îl pune pe un loc fruntaș în inima mea.

Sergiu Costache a slăbit aproape 10 kg pentru TĂTUȚU

Ce proiecte noi ai în plan? Am înțeles că TĂTUȚU‘ se întoarce pe micul ecran, alături de personaje
din „Clanul. Dă-ne un pic din casă, desigur, atât cât ne poți dezvălui… Ce schimbări ai făcut?

Da, TĂTUȚU se întoarce. Având în vedere succesul enorm pe care l-a avut „Clanul, ar fi fost păcat să nu oferim publicului un nou serial care are la bază povestea de viață a lui Bebe Măcelaru. Sunt convins că publicul îl va primi la fel de bine, având în vedere că mai multe personaje din „Clanul pot fi văzute
în acest nou serial, printre care și personajul meu. Principala schimbare pe care am făcut-o este aceea că am slăbit aproape 10 kg, schimbare ce va aduce personajului un boost de mobilitate și vigoare.

Cum este întoarcerea în timp cu…20 de ani?

Este foarte interesantă și captivantă. Chiar dacă este vorba despre interpretarea aceluiași personaj, odată cu începerea acestui proiect, m-am întâlnit într-adevăr cu începuturile și originile sale. Dacă în „Clanul știam la nivel teoretic despre istoria personajului, acum am ajuns să pun în practică și să simt cu adevărat ce a însemnat „Sergiu de la bun început. Totul are și un iz nostalgic, având în vedere că ne întâlnim cu elemente pe care nu le-am văzut sau simțit de ani de zile, elemente care ne ajută să intrăm mai bine în atmosfera acelor ani și să redăm pe cât posibil mireasma acelei perioade.

Sergiu Costache din „Clanul”, totul despre colaborarea cu Steven Seagal. Cum s-au înțeles dincolo de camere

Mulți te știu din „Umbre și „Clanul, mai puțini știu despre apariția ta în producții internaționale, precum „Life on Top sau „Absolution. Detaliază-ne puțin… Ce a însemnat pentru tine oportunitatea de a juca într-un film cu Steven Seagal?

A fost o experiență foarte plăcută. La început, am avut emoții foarte mari și m-am pregătit temeinic pentru acea întâlnire. Vorbim, până la urmă, despre un actor care a făcut carieră la Hollywood, iar faptul că ne-am înțeles foarte bine, atât pe platoul de filmare, cât și în afara lui, a făcut ca acele zile să fie și mai speciale. Visam frumos. Credeam că-l voi urma și voi traversa oceanul. Nu s-a întâmplat, dar nu este timpul pierdut! (zâmbește) Cred că m-am făcut remarcat, dacă m-am făcut, prin seriozitatea cu care am tratat fiecare proiect în parte și mai ales prin ceea ce am oferit pe set. Uneori se întâmplă ca rolurile care ne sunt oferite să aibă o partitură mai mică, în urma cărora te poți face remarcat dacă faci totul cu măsură și nu încerci să epatezi în vreun fel, din dorința de a te vedea cineva care te poate propulsa către un viitor mai bun. Actoria este o meserie care trebuie făcută cu măsură și bun-simț.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursa foto: Facebook, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton