Și-a luat bagajele și a plecat de acasă. Unde locuiește Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

 Stamen Diana
.

Este despărțirea anului. Lidia Buble și Răzvan Simion au luat-o pe drumuri separate, iar fiecare va începe o nouă viață. Dacă până acum împărțeau același pat și aceeași casă, lucrurile s-au schimbat acum de când și-au spus adio.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Simion locuiau într-o vilă de lux din Corbeanca, iar acum sunt nevoiți să se mute. Se pare că artista s-a mutat alături de sora ei mai mică, Lorena, iar acum Lidia are grijă de ea, potrivit Spynews.

Acum rămâne de văzut cui va rămâne casa și cine se va muta definitiv din casa în care au locuit împreună până acum. Lidia Buble are parte acum de suportul surorii sale și este bine că o are alături în această perioadă dificilă.

Artista și-a luat în serios rolul de soră mai mare și îi gătește Lorenei. Cele două sunt foarte apropiate, iar sora mai mică a Lidiei Buble a venit de la Deva la București.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Lidia Buble si Răzvan Simion. El era căsătorit, ea, o artistă debutantă. Cât de mult a evoluat Lidia de atunci și până acum

Lidia Buble și sora ei, Lorena
Lidia Buble și sora ei, Lorena

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, iar fiecare o va lua pe drumul său, însă cei doi vor continua să colaboreze pe plan profesional. Matinalul de la Antena 1 este managerul vedetei.

Se pare că motivul pentru care cei doi au decis să se despartă este nefericirea Lidiei Buble. Vedeta nu se mai simțea fericită alături de Răzvan Simion și împreună au decis să pună punct.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.‘, este mesajul transmis de Răzvan Simion.

Motivul-pentru-care-Lidia-Buble-și-Răzvan-Simion-s-au-despărțit-4-1Motivul-pentru-care-Lidia-Buble-și-Răzvan-Simion-s-au-despărțit-4-1

Citește și: Ce au făcut Lidia Buble și Răzvan Simion după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea. Lângă cine și-a găsit alinarea Răzvan imediat după anunțul dureros

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton