Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire: "Mă deranjează..."

 Raiciu Adriana
.

Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă. Simina Loica și Alex Zănoagă au ajuns la separare, după mai multe împăcări și despărțiri. Mama fostei concurente de la Puterea dragostei rupe acum tăcerea și spune adevărul despre situația dintre cei doi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv, iar vestea a fost dată chiar de fosta concurentă de la Puterea dragostei. După mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, din cauza neînțelegerilor dintre ei.

simina-2simina-2

Mama Siminei Loica de la Puterea dragostei a decis să spună adevărul acum despre ce se întâmplă între fiica ei și Alex Zănoagă. Iată declarațiile făcute de femeie!

Citește și: Alex Zănoagă suferă enorm după despărțirea de Simina:”Mi se rupe sufletul când plec de lângă Dominic”

Citește și: Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica: „Am suferit…

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Raluca Bădulescu, prima declarație după ce a fost prinsă că a condus sub influența substanțelor interzise:Este vorba de medicamente pentru…

Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, dupa despărțire

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut la Puterea dragostei, iar de atunci au decis să rămână împreună. Cei doi au și un copil împreună, pe Dominic, care le face viața mult mai frumoasă. Însă, se pare că situația nu este deloc roz între ei, întrucât au ajuns la despărțire.

Mama fostei concurente de la Puterea dragostei a decis să spună adevărul despre relația celor doi. În calitate de mamă, aceasta susține că nu i se pare normal ca Alex să petreacă atât de puțin timp cu fiul său, iar Simina să stea toată ziua cu el.

„Foarte rău ne pare de situația în care sunt. Le-am spus: «luați o decizie pentru că nu e bine pentru Domi». Pentru că el vede certurile dintre ei. De certuri nu știu care sunt vinovați, adevărul e la mijloc, ori la Alex, ori la Simina.

Dar o înțeleg și pe Simina, nu că e fata mea. Dar Alex pleacă dimineața și vine seara, iar Simina e mereu cu copilul. El petrece mult mai puțin timp față de Simina și asta și pe mine mă deranjează puțin', a spus mama Siminei de la Puterea Dragostei pentru Antena Stars.

Totodată, ea a fost cea care le-ar fi sugerat acestora să se despartă, întrucât acele discuții aprinse îl afectau și pe Dominic.

„Alex e căpățânos, Simina e ambițioasă, nu lasă de la ei. Eu le-am zis să se oprească dacă nu mai merge. Pentru copil zic asta pentru că nu e bine să vadă așa ceva mereu.

Eu chiar le-am propus să se despartă în condițiile astea. Chiar au fost de multe ori gata să pună stop'a completat femeia, mai arată sursa menționată mai devreme.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton