Simona Butură mărturisește de ce a decis să se împace cu Claudiu Dragotă: „Există mulți factori care m-au influențat...”. S-au despărțit la Insula iubirii, dar ea l-a iertat că a înșelat-o cu ispita Anamaria Vaida

 Matei Bianca
.

Simona Butură le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare de ce a decis să se împace cu Claudiu Dragotă. Cei doi parteneri de viață s-au despărțit la Insula iubirii, când s-au întâlnit la ultimul lor bonfire din emisiune, dar ea l-a iertat că a înșelat-o cu ispita Anamaria Vaida. Ce a făcut-o pe concurenta de la Insula iubirii să-i mai dea o ultimă șansă iubitului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Simona Butură și Claudiu Dragotă au decis să vină împreună la Insula iubirii, după ce tânărul a înșelat-o, iar ea a aflat, l-a iertat și a început să nu mai aibă încredere în el. Concurenta a vrut să-l testeze și a reușit să facă acest lucru, deoarece acesta a înșelat-o în emisiune cu ispita Anamaria Vaida. Deși ea s-a despărțit de el pe insulă, chiar la ultimul bonfire, ulterior l-a iertat, când au ajuns în România, iar acum a vorbit despre motivul pentru care a luat această decizie.

simona9simona9

Citește și: Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. A divorțat de fosta soție când era însărcinată și a înșelat-o pe Simona Butură, partenera lui din emisiune

Citește și: Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Și-a cunoscut iubitul pe Instagram și lucrează ca tehnician de unghii

Citește și: Anamaria Prodan luptă pentru vila din Snagov, scoasă la licitație din cauza datoriilor lui Laurențiu Reghecampf: „Nu voi lăsa ca proprietățile familiei mele să fie vândute ca la birt”. Ce mesaj îi transmite antrenorului

Citește și: Cum arată copiii lui Cornel Luchian de la Insula Iubirii: „Vă iubesc enorm!'. Concurentul are 4 copii superbi din fosta căsnicie

Simona Butură mărturisește de ce a decis să se împace cu Claudiu Dragotă

După o despărțire tumultuoasă la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, Simona Butură a decis să se împace cu Claudiu Dragotă, deși acesta a înșelat-o cu ispita Anamaria Vaida.

Într-un mesaj transmis pe rețelele de socializare, concurenta a explicat că decizia de a se împăca cu iubitul ei a fost una profund gândită și luată cu multă grijă. Ea a subliniat faptul că au existat mulți factori care au influențat această hotărâre.

„Decizia de a mă impăca cu Claudiu a fost una pe care am luat-o cu multă grijă și dupa ce am reflectat îndelung asupra situatiei. La momentul rspectiv am simtit că era necesar să fac acest pas, desi nu a fost deloc usor. Există multi factori care m-au influentat în luarea acestei decizii, atât interni, cât si externi, iar aceștia au jucat un rol esențial în determinarea mea de a merge inainte pe acest drum, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Ce spune concurenta de la Insula iubirii despre ultimul bonfire

Simona Butură a mărturisit că seara în care s-a întâlnit cu Claudiu Dragotă la ultimul bonfire a fost plină de trăiri și emoții puternice, ceea ce a condus la o transformare semnificativă în relația lor. Decizia de a merge înainte împreună a adus schimbări majore în viața lor, influențând radical direcția în care se îndreaptă acum.

Deși nu i-a fost deloc ușor, concurenta de la Insula iubirii pare să fie convinsă că aceasta era calea corectă pentru amândoi, deschizând astfel un nou capitol în povestea lor de dragoste.

„A fost o seară plină de trăiri și emoții puternice. Am trăit fiecare moment cu intensitate, iar acest lucru a condus la o transformare semnificativă în viaţa noastră. Decizia de a ne împăca a adus cu sine schimbări majore, care au influențat în mod radical direcţia în care ne îndreptăm acum', a mai adăugat ea.

Cum s-a produs împăcarea dintre cei doi concurenți

După terminarea emisiunii Insula iubirii, viața Simonei Butură și a lui Claudiu Dragotă a luat o direcție surprinzătoare. Se pare că el a reușit să îi recâștige încrederea iubitei lui.

Cu toate acestea, la hotelul la care au mers imediat după ultimul bonfire nu s-au împăcat, ci doar au petrecut noaptea împreună, deoarece, conform mărturisirilor lor, concurenta nu s-a lăsat ușor cucerită din nou. Împăcarea lor a avut loc abia când s-au întors în România, la câteva zile distanță, iar în prezent, Claudiu Dragotă se arată mult mai atent față de nevoile Simonei Butură.

„Da, de pe insulă am plecat separați, doar că ne-am împăcat imediat când am ajuns la hotel. Faptele lui într-adevăr mi-au demonstrat că el își dorește relația aceasta și mă dorește în viața lui', a mărturisit aceasta.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton