Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: "Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta"

.

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea TV a postat o fotografie cu branula la mână, îngrijorându-și fanii și fără a specifica simptomele care au trimis-o direct la spital. În aceste momente primește îngrijiri medicale, doctorii luând decizia pentru moment de a-i pune perfuzii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Momente grele pentru Simona Gherghe, care a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au pus imediat perfuzii. Prezentatoarea TV a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe patul de spital, cu branula la mână, îngrijorându-și fanii. Vedeta de la Antena 1 nu a mai dat nicio altă explicație referitoare la starea sa de sănătate sau motivele pentru care a ajuns la spital.

simona-gherghe-10simona-gherghe-10

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate în aceste momente. Chiar prezentatoarea TV a împărtășit, pe rețelele de socializare, o fotografie de pe patul de spital. Nu a spus despre ce e vorba și cum se simte acum, ci doar a precizat că totul s-a întâmplat într-o zi în care își făcuse mai multe planuri, care se pare că nu se vor concretiza așa cum a sperat.

'Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta', a transmis Simona Gherghe.

Citește și: Cum a ajuns Simona Gherghe prezentatoare la Antena 1, după ce a fost respinsă de PRO TV. Detalii neștiute despre prietenia cu Gabriela Firea: „Viața a făcut ca soțul meu să lucreze cu contracandidatul ei. A fost o alegere grea…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce educație le oferă Simona Gherghe fiicei și băiatului ei și de ce i-a înscris la învățământul privat: „Știu copii de vârsta alor mei care știu branduri, ai mei habar nu au'

Citește și: Anamaria Ferentz, pictorial incendiar de modă, în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. La 48 de ani, are un trup impecabil și a pozat ca un model profesionist / EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Lora silueta, la 41 de ani: 'Efectiv nu mai mănânc seara, după ora 19. Nu reușesc mereu, dar…' Care sunt alimentele la care a renunțat complet / EXCLUSIV

Simona Gherghe s-a mai confruntat cu probleme de sănătate la începutul anului

De altfel, prezentatoarea TV a început anul cu stângul, confruntându-se și atunci cu probleme de sănătate. Mai mult, la acel moment s-a văzut chiar nevoită să ia o pauză de la evenimentele de zi cu zi și să acorde o atenție sporită sănătății ei. Atunci s-a confruntat cu o criză de stomac chinuitoare, care i-a răpit și somnul.

'Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta. Uitasem ce buni sunt…”, povestea atunci Simona Gherghe.

Cu ce probleme s-a confruntat Simona Gherghe când a devenit mamă

Vedeta Antena 1 a povestit cu ceva timp în urmă, în cadrul unui podcast, că în ciuda faptului că s-a documentat foarte bine la tot ce presupune întregul proces, în momentul în care a devenit mamă, s-a aflat la un pas de depresie.

N-am fost în depresie, dar am avut un „baby blues'(nr. sentiment de tristețe în primele zile după ce ai născut). Mi s-a părut foarte, foarte, foarte greu. Adică nu… Și eu sunt un om care m-am pregătit, am citit tot ce se poate citi în toată sarcina, m-am organizat, am făcut tot ce credeam eu că trebuie să fac.

În momentul în care m-am trezit cu Ana foarte mică, în brațe, acasă, mi-am dat seama că de fapt nu știu nimic. Nu știu nimic și cum o să mă descurc eu, cum o să reușesc eu, inclusiv atacuri din astea de panică, a povestit Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton