Simona Gherghe a împlinit 42 de ani. Cum a petrecut de ziua de naștere

 Stamen Diana
.

Astăzi este o zi importantă în familia fostei prezentatoare de la Acces Direct. Simona Gherghe a împlinit 42 de ani și este foarte fericită. Vedeta are un soț iubitor și doi copii minunați.

Simona Gherghe a împlinit vârsta de 42 de ani și viața ei arată exact așa cum a visat. Fosta prezentatoare de la Acces Direct are o familie minunată și un soț care o iubește necondiționat. Vedeta și-a petrecut ziua de naștere alături de cei doi copii și de soțul ei.

'42 m-a prins cu brațele și inima pline!', a scris Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare.

Micuța Ana, fetița vedetei, i-a dăruit mamei sale un cadou special, mai exact un desen în care apar toți membrii familiei. Simona Gherghe trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, iar cei doi copii, Ana și Vlad, sunt cei care o fac în fiecare moment să tresare de fericire.

Motivul pentru care Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct

Am amintit despre schimbările pe plan profesional. De ce ai luat decizia de a te retrage de la cârma proiectului Acces Direct?

Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.

Să fie un motiv și faptul că îți dorești mai mult timp liber pentru familia ta? Să ne așteptăm la un proiect săptămânal?

Nu de asta am renunțat. Nu fug de adrenalina emisiilor zilnice. Ți-am explicat de ce.

Citește și: Simona Gherghe a ales nașii băiețelului său. Primele detalii despre botezul micuțului Vlad – EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Simona Gherghe a primit acest desen din partea fiicei salleSimona Gherghe a primit acest desen din partea fiicei salle

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton