Simona Halep a devenit mătușă pentru a doua oară! Soția fratelui sportivei a născut un băiețel. Ce nume va purta noul membru al familiei

 Cica Cristina
.

Cumnata Simonei Halep a născut pentru a doua oară, tenismena devenind mătușă și de băiat! Nepoata sa a dezvăluit deja ce nume va purta micuțul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Familia Halep s-a mărit cu un nou membru. Luminița, soția fratelui său, Nicolae, a născut în weekend, în plină pandemie de coronavirus, un băiețel perfect sănătos.

Anunțul a fost făcut de nepoata Simonei Halep, într-un filmuleț haios, postat de sportivă pe rețelele de socializare. Fetița a dezvăluit și ce nume va purta fratele ei, recent sosit pe lume: 'am un frățior pe care-l cheamă Stere', a spus fetița fericită și emoționată, în același timp.

Citește și: Andreea Marin, despre relația dintre iubitul ei și Violeta, fiica sa:„Sunt cei mai buni prieteni'

Băiețelul primește numele bunicului

Băiețelul va primi numele bunicului său de pe linie paternă, întocmai cum este tradiția la aromâni. Același lucru s-a întâmplat și în cazul nepoatei Simonei, care a primit numele mamei de pe linie paternă: Stania, numai că este strigată Tania de toată lumea, potrivit click.ro.

Citește și: Ce mari s-au făcut cele trei fete ale lui Pavel Bartoș:„Au moştenit-o pe soţia mea la minte şi la frumuseţe!'

Simona Halep s-a putut bucura de eveniment alături de familie, dat fiind că la nepoată vedeta se afla la Singapore, unde se pregătea intens de particiarea la Turneul Campionilor din 2016.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție despre cazurile de coronavirus din familie:„Și-au pus măști, s-au protejat'. Cum s-au infectat unchiul și mătușa impresarei

Noul membru al familiei s-a născut pe 19 iulie, la exact nouă zile de la aniversarea mamei sale, Luminița.

Coincidență! Ziua micuțului Stere de naștere a coincis cu cea a marelui tenismen Ilie Năstase. Dacă se mai pun la socoteală și performanțele de excepție ale mătușii sale, ar putea avea în față uun viitor strălucit în lumea tenisului, în cazul în care își va dori să urmeze această cale!

Citește și: Adela Popescu, despre dificultățile vieții de mamă:„Trebuie să faci un efort și să fii alături de ei'. De ce nu își expune cei doi băieți pe rețelele de socializare / EXCLUSIV

Simona-Halep-1-2Simona-Halep-1-2

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton