Simona Halep, un nou control anti-doping înainte de antrenamente. Cât de des e testată acum: "N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu..."

 Cica Cristina
.

Simona Halep, un nou control anti-doping înainte de antrenamente. Tenismena, care a scăpat recent de suspendare, după  acuzațiile de dopaj cu Roxadustat, a fost din nou testată. După aproape doi ani în care a stat pe bară, fostul nr 1 mondial se antrenează intens pentru a reveni în formă pe teren. Acum se pregătește pentru turneul WTA 125 de la Oeiras, care i-a acordat un wild card. Dar până atunci, Simona a avut un hop de trecut, după ce s-a trezit cu o echipă anti-doping la antrenamente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a revenit în România, unde face antrenamente intense pentru următorul turneu unde a primit wild card, la Oeiras. De asemenea, sportiva noastră a vorbit și despre cât de greu i-a fost să revină pe teren, însă face eforturi pentru a reveni în formă.

simona-halep-27simona-halep-27

Simona Halep, un nou control anti-doping

Simona Halep susține că a avut testări la 8 zile, însă și în trecut era des testată și nu are nimic împotrivă, echipa de control poate veni oricând dorește. Fostul nr 1 mondial își vede de antrenamente și capătă tot mai multă încredere pe zi ce trece.

„Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut antidoping de dimineață, o testare care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile. Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă, a declarat Simona Halep pentru digisport.ro.

Citește și: Simona Halep, schimbare de look, după victoria în scandalul de dopaj: „Ce bine îți stă așa…'. Cum arată acum

Citește și: Cât costă cazarea la hotelurile de pe litoral ale vedetelor, în 2024. Cum atrag turiștii Simona Halep, Andreea Bănică, Gică Hagi sau George Copos

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, dezvăluie cât de grea a fost plecarea din Gașca Zurli: „Mă transformam într-un monstru. Am ajuns la capătul puterilor când…' / Avea 15 ani când s-a angajat

Citește și: Radhu, singurul român care a intrat în topul Latin Billboard, a divorțat în secret. Artistul se iubea cu un fotomodel din America Latină / Ce a transmis impresarul său

Simona Halep: „Încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut”

Simona Halep face eforturi pentru a reveni la forma din trecut și recunoaște totuși că nu s-a gândit că va fi atât de greu. Dar se simte din ce mai bine și e tot mai încrezătoare în forțele proprii.

Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam. N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi„, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep participă la turneele de la Oeiras și Madrid

Simona Halep urmează să participe la Oeiras (WTA125, în perioada15 – 21 aprilie), urmând apoi turneul de la Madrid (1000WTA, în perioada 23 aprilie – 5 mai).

„Mulțumesc mult, Madrid Open, pentru oportunitatea acestui wild card. Madrid a fost dintotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri plăcute, și sunt recunoscătoare că am ocazia să-mi fac și mai multe. Ne vedem în curând!', a transmis Simona Halep pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton