Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul Dengue: ”Simptomele s-au agravat”

 Stamen Diana
.

Simona Hapciuc de la Survivor s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate după ce s-a întors din Republica Dominicană și a fost nevoită să se interneze. Fosta concurentă este suspectă de virusul Dengue.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate după ce s-a întors de la Survivor. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor ar fi suspectă de 'febra oaselor rupte', potrivit Wowbiz. Simona Hapciuc de la Survivor a fost internată în spital, după ce a avut mai multe simptome extreme.

simona-hapciuc-despre-tatal-copilului-survivor-romaniasimona-hapciuc-despre-tatal-copilului-survivor-romania

„Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. Dar sunt bine', a dezvăluit Simona Hapciuc.

Virusul Dengue este o infecție severă provenită de la mușcătura țânțarului Aedes, întâlnită mai ales în America Centrală și de Sud și care poate provoca moarte mai ales la copii.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor și fiul ei au probleme serioase de sănătate: „Sângerări nazale, dureri de cap…”

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, primele declarații după ce a revenit în țară: „Nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice”

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor fost părăsită de mamă la 3 ani și nu și-a văzut tatăl până la 19 ani: „Am căzut într-o depresie cruntă”/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, adevărul dureros despre tatăl fiului ei: „Mama lui n-a vrut să fac copilul”

Simona Hapciuc de la Survivor, de urgență la spital

Zilele trecute, Simona Hapciuc anunța că se confruntă cu niște dureri crunte de cap, dar și cu sângerări nazale. Se pare că lucrurile nu au stat mai bine ulterior. Fosta concurentă a ajuns de urgență la spital, pe mâinile medicilor. A fost supusă mai multor investigații medicale și a primit niște vești alarmante.

Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiinfecție hepatică și un sindrom meningial', a povestit Simona Hapciuc.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton