Simona Pătruleasa nu își dorea neapărat să se mărite, atunci când a fost cerută în căsătorie de Sabin Ivanof: "Nu era o prioritate pentru mine. În cazul nostru a fost ceva...". Cum o mai surprinde soțul după 20 de ani de relație / EXCLUSIV

.

Simona Pătruleasa nu își dorea neapărat să se mărite, atunci când a fost cerută în căsătorie de Sabin Ivanof. Frumoasa prezentatoare ne-a povestit cum a fost cerută în căsătorie de cel care îi stă alături de aproape 20 de ani. Mai mult, ne-a spus cum stau lucurile acum în relație și cum mai reușește soțul să o surprindă după atâția ani de mariaj, timp în care monotonia pare că nu a intervenit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ești o femeie foarte frumoasă și țin minte și acum aparițiile tale sexy din urmă cu câțiva ani. A fost vreun moment în care „te-a costat frumusețea? Când se transformă din atu în dezavantaj?

Depinde de situație. Eu nu m-am văzut niciodată atât de frumoasă, încât să consider că totul mi se cuvine sau că pot să deschid orice ușă. Nu m-am pus niciodată pe un piedestal și mi-am văzut de drum indiferent de piedici. Frumusețea poate fi un dezavantaj dacă nu este dublată și de alte lucruri importante.

simona-patruleasa-sabinsimona-patruleasa-sabin

Citește și: Simona Pătruleasa, o mamă strictă cu Ingrid, fiica ei adolescentă: „A înțeles exact cum stau lucrurile și respectă” / Ce reguli i-a impus

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, în urmă cu 19 ani: „Am fost la o înghețată. Pe vremea aia se întâmplau și astfel de lucruri”

Citește și: Irina Columbeanu vrea să se mute din America și să facă Medicina în Elveția: „Îmi place știința foarte mult. Vorbesc trei limbi străine, în acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult” / Irinel Columbeanu, extrem de mândru de evoluția fiicei lui

Citește și: Cum s-a înțeles Carmen de la Sălciua cu mama Geta pe vremea când era măritată cu fiul ei, Culiță Sterp: „Pe parcursul căsniciei noastre chiar am…'

Simona Pătruleasa nu își dorea neapărat să se mărite, atunci când a fost cerută în căsătorie de Sabin Ivanof

Ai fost extrem de curtată, de-a lungul timpului, de bărbați bogați, influenți, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți. Așadar, chiar nu ai dus lipsă de opțiuni, însă inima ta a ales… Cum te-a cucerit Sabin?

Anul viitor împlinim 20 de ani de când ne-am cunoscut și suntem împreună. M-au cucerit privirea și vocea lui caldă, frumoasă. Nu este ușor să găsești o persoană cu care să petreci atâta timp. Noi, ca oameni, ne mai schimbăm, dar dacă nu ai motive de bucurie pe care să le împarți, lucruri de făcut împreună și pasiuni comune este foarte greu să rămâi într-o relație mult timp.

Ce te-a făcut să-i spui lui DA? Că îmi imaginez că nu ai fost cerută o singură dată în căsătorie...

Nu mă așteptam, sincer. Căsătoria nu era o prioritate pentru mine, nu îmi doream, neapărat, să mă mărit. Noi eram foarte bine în relație. Răspunsul a venit la fel de firesc, frumos și normal cum a fost și cererea. (zâmbește)

Cum a fost cerută Simona Pătruleasa în căsătorie

Nunta voastră din Capri a făcut furori la momentul respectiv. Care sunt primele amintiri care îți vin în minte de atunci? Chiar, nu știu dacă ai mai spus, dar chiar sunt curioasă… cum te-a cerut Sabin? Cum a fost momentul?

Știu că mulți se așteaptă la un adevărat scenariu, la o cerere pompoasă. În cazul nostru, a fost ceva care a venit firesc. Eram în mașină și, fără vreo pregătire sau exagerare, pur și simplu m-a cerut în căsătorie. Simplu și frumos! Nunta din Capri este una dintre cele mai frumoase amintiri. Am avut alături prieteni dragi, iar peisajele incredibile au făcut din experiența aceasta una aproape ireală. Este destinația în care aș merge, fără să ezit, în fiecare an.

Cum o mai surprinde Sabin Ivanof după 20 de ani de relație

Cum te mai surprinde astăzi soțul tău, după atâția ani? Cum te răsfață, cum petreceți timpul atunci când găsiți o portiță doar pentru voi doi?

Nu ne surprindem cu lucruri materiale. Ne place să petrecem timp împreună și, când avem câte o fereastră, ne vedem și mâncăm împreună în oraș, iar apoi mergem și o luăm pe Ingrid de la școală. De multe ori îmi spune că noi suntem singurii care venim să o luăm împreună. Ingrid, cum spuneam, este centrul universului nostru, și e o bucurie pentru noi să fim alături de ea cât mai mult timp.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton