Cum se simte Augustin Viziru de când s-a operat de hernie de disc: „Nu mai am voie să fac sport. Va dura puțin mai mult recuperare...”. La 3 luni de la operație, actorul s-a întors pe platourile de filmare și joacă într-un serial

 Matei Bianca
.

Augustin Viziru a trecut printr-o operație dificilă, iar el a vorbit acum despre cum se simte de când s-a operat de hernie de disc. La 3 luni de la operație, actorul s-a întors pe platourile de filmare și joacă într-un serial de la Pro TV. El este fericit că și-a început activitatea, dar este și atent să nu depună foarte mult efort în acest sens, deoarece încă se recuperează.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cum se simte Augustin Viziru de când s-a operat de hernie de disc. La 3 luni de la operație, actorul s-a întors pe platourile de filmare și joacă într-un serial de la Pro TV.

augustin1augustin1

Citește și: Augustin Viziru revine pe platourile de filmare cu un look nou. Ce personaj va juca în serialul Tătuțu’: „Chiar dacă eu aș putea să joc și doctori, lumea preferă ca eu să fiu ăla rău”

Citește și: Augustin Viziru, despre relația cu fiica lui de 4 ani: „Este copia mea fidelă, simt până în măduva oaselor că este a mea”. Ce nu ar vrea să moștenească Maria de la el

Citește și: Ce a răspuns Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei de la Insula iubirii, când a fost întrebată dacă este însărcinată: „Marcele, vine primul copil!'

Citește și: Ilinca Vandici a răbufnit, după ce Cristina Ich ar fi făcut comentarii răutăcioase despre ea și Teo Trandafir: „Este doamna care își dă cu părerea de pe canapea despre tot ce mișcă, deși nu o întreabă nimeni. De ce te bagi?'

Cum se simte Augustin Viziru de când s-a operat de hernie de disc

La 3 luni de la operația de hernie de disc, Augustin Viziru s-a întors pe platourile de filmare, deși recuperarea sa este încă în curs. Actorul a mărturisit că se confruntă cu dificultăți în această perioadă de convalescență, fiind nevoit să renunțe la multe dintre activitățile care îi aduceau bucurie.

„Din păcate, în perioada asta nu prea pot să mai fac nimic pentru sufletul meu. Mai ales acum sunt într-o perioadă de convalescență, că m-am operat acum 3 luni de hernie de disc și încă 6 luni de acum încolo nu mai am voie să fac sport, ceea ce începusem să fac intens. M-a dat un pic înapoi, nu mai am hobby-uri să mă mai duc la biliard, de exemplu, nu am voie. La tenis nu am voie, fotbal nu am voie, înot nu am voie, dușuri reci nu am voie. Deci cam tot ce începusem să-mi fac ca un ritm de viață, nu prea am voie în perioada asta, dar trece, toate trec', a spus actorul pentru ciao.ro.

La 3 luni de la operație, actorul s-a întors pe platourile de filmare și joacă într-un serial

Augustin Viziru a adăugat că, deși nu se simte „tocmai excelent' după operația de hernie de disc, care a fost mai dificilă pentru el, este hotărât să continue filmările pentru un nou serial de la Pro TV, „Tătuțu', în ciuda disconfortului resimțit.

„Având în vedere că după operație eu nu mă simt tocmai excelent, cred că va dura puțin mai mult recuperarea. Problema este că avem și multe secvențe de bătaie, avem multe secvențe de alergări, avem multe secvențe unde sunt solicitat cu spatele și cât ține, ține. Acum să sperăm că nu facem nimic mai grav. Nu ne dăm înapoi, nu ne lamentăm că avem dureri, îi dăm înainte cu tupeu', a mai completat el.

Augustin Viziru: „Am avut niște dureri foarte mari!'

Augustin Viziru a vorbit și despre momentul în care a aflat cu ce probleme grave de sănătate se confruntă. Actorul a umblat din medic în medic și a aflat că are hernie de disc, iar el s-a și operat imediat după.

„Știam de proiectul acesta. De ceva vreme tot vorbeam despre acest proiect, dar nu știam exact când va începe și situația a fost de așa natură, încât eu am făcut o criză foarte urâtă în care în 5 zile cred că am dormit 7 ore legate. Am avut niște dureri foarte mari și am ajuns pe la urgențe, nu trecea cu nimic. M-am dus la trei medici și toți trei au spus același lucru: cuțit! Și m-am operat!', a povestit acesta.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton