Smiley este regele concertelor de Crăciun! Câți bani primește cântărețul pentru un singur concert / Cu cât sunt plătiți artiștii din România pentru onorariile de sărbătoare

.

Smiley este regele concertelor de Crăciun! Artistul încasează sume mari de bani pentru participarea la evenimentele de Crăciun. Câți bani primește cântărețul pentru un singur concert. Și alți artiști se află pe lângă Smiley, cum ar fi următorii: Alina Sorescu, Andra Măruță, Theo Rose sau Fuego. Iată cu cât sunt plătiți artiștii din România pentru onorariile de sărbătoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Luna decembrie aduce un val de spectacole festive, iar Crăciunul din anul 2024 se anunță a fi unul extrem de profitabil pentru artiștii celebri din România. Smiley domină scena cu un onorariu record de 11.000 de euro pe concert, urmat foarte aproape de celebrele cântărețe Andra Măruță și Theo Rose. Pe lângă ei, nume mari precum Nicole Cherry, Direcția 5 și Fuego se bucură de câștiguri impresionante în această perioadă frumoasă a anului.

smiley1smiley1

Citește și: Ce relație are mama lui Smiley, Ioana Maria, cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este. Nu trăiește cu noi, dar…'

Citește și: Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României 2024. Nepoata lui Adi de la Vâlcea a ajuns în echipa lui Smiley, după ce a cântat piesa „Made in Romania'

Citește și: Mihaela Geoană, detalii neștiute despre familia sa. Ce gest impresionant a făcut fiul ei, Alexandru: „Avea câteva zile, nici nu mânca. Îl hrănea cu biberonul și mergea peste tot cu el” / EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Elena Gheorghe la dieta vegetariană: „Am avut niște probleme de sănătate și stilul de viață, mai ales cel alimentar, contează. Nu țin cont de părerile oamenilor, ci de corpul meu' / EXCLUSIV

Smiley este regele concertelor de Crăciun

Luna decembrie este, fără îndoială, cea mai prolifică perioadă pentru artiștii din țara noastră, iar Crăciunul din anul 2024 promite să fie un moment de vârf pentru concertele festive. Cererea pentru spectacolele de sărbători a explodat, iar onorariile cântăreților ating cifre impresionante.

Printre aceștia, Smiley se remarcă drept cel mai bine plătit artist al sezonului, cu un onorariu de 11.000 de euro pentru fiecare concert susținut. Cu o atmosferă electrizantă pe scenă și un repertoriu îndrăgit de publicul de toate vârstele, artistul domină topul celor mai bine plătiți interpreți din România în perioada sărbătorilor de iarnă. El este regele concertelor de Crăciun!

Cu cât sunt plătiți artiștii din România pentru onorariile de sărbătoare

Cu toate acestea, Smiley nu este singurul care se bucură de câștiguri generoase în această perioadă frumoasă din an. La mică distanță de el, Andra Măruță și Theo Rose urmează în top, fiecare cu câte 10.000 de euro pentru spectacolele lor de Crăciun.

Nicole Cherry va încasa 7.500 de euro pentru un concert, iar trupa Direcția 5 va adăuga suma de 7.000 de euro în conturi pentru prestațiile lor live. Artiști precum Alina Eremia și Fuego își vor rotunji veniturile de sărbători cu câte 6.000 de euro, în timp ce trupa Zurli, favoriții celor mici, va încânta copiii pentru 5.000 de euro.

Chiar și cântărețe precum Roxen și Alina Sorescu, care vor aduce atmosfera de sărbătoare în târgurile de Crăciun din București, vor pleca acasă cu onorarii în valoare de 3.000 de euro fiecare.

Delia Matache este cea mai scumpă artistă din țara noastră

Artiștii din România participă nu doar la evenimente publice, ci și la petreceri private, unde onorariile sunt negociate diferit și, de obicei, sunt mai mici, în jur de 5.000 de euro.

Delia Matache este cea mai scumpă artistă din țara noastră. Cântăreața face excepție din toate punctele de vedere, fiind una dintre cele mai scumpe prezențe din industrie. Pentru un spectacol, ea cere între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA, indiferent dacă evenimentul are loc într-un club, mall, în aer liber sau la o petrecere corporate.

Dacă evenimentul este organizat în afara Bucureștiului, organizatorii trebuie să-i asigure cazare la un hotel de lux și mesele echipei. În cazul unui show de amploare, cum este „Acadelia', onorariul urcă la suma de 29.000 de euro, plus TVA.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton