Soacra lui Adrian Mutu, declarații fabuloase despre ginerele său. Femeia a spus adevărul gol-goluț

 Oana Popoiag
.

Un întreg arsenal de bancuri circulă pe seama soacrelor, însă niciunul dintre acestea nu se aplică în cazul lui Adrian Mutu. Briliantul are nu doar o familie foarte frumoasă, ci și o soacră de nota 10, din toate punctele de vedere. Mama fetei care i-a răpit definitiv inima lui Mutu a dat din casă, dezvăluind totul despre ginerele ei.

Atunci când Adrian Mutu a decis să își întemeize o familie cu Sandra Bachici, un fotomodel de o frumusețe rară din Timișoara, a tras lozul câștigător. Nu doar că Sandra e fată de casă și i-a dăruit un băiețel, pe Tiago, dar a venit 'la pachet' cu o soacră de nota 10. Mama Sandrei, Mariana, arată extraordinar de bine și petrece foarte mult timp alături de fiica și ginerele său, în Dubai, acolo unde aceștia sunt stabiliți.

Soacra lui Mutu a dat din casă despre ginerele ei

Despre Adrian Mutu se știe că este o personalitate puternică, așadar probabil și o adevărată provocare când vine vorba de conviețiurea cu acesta. Soacra lui a da din casă pentru cancan.ro, povestind adevărul gol-goluț despre relația cu ginerele său.

'Am un ginere care mă respectă, îmi iubește fiica și nepotul enorm, mă dorește lângă ei. Ce pot să îmi doresc mai mult', a declarat aceasta.
Mariana este foarte atașată de nepotul său, Tiago, și petrece cât de mult timp poate alături de el, făcând naveta România-Dubai.

'Vin în vizită, dar stau câte două-trei luni. Pentru că e perioada maximă pentru cât am dreptul să stau, altfel aș sta non-stop. Viața alături de ei și alături de nepoțel este un vis devenit realitate pentru mine! Cu Sandra merg peste tot, am făcut Crăciunul împreună, Revelionul la Burj Khalifa. Mergem în diferite resorturi câte două-trei zile la plajă când are Adi liber sau uneori doar noi cu Tiago și bona. Avem o viață minunată aici', a completat Mariana Bachici.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Mariana Bachici, soacra lui MutuMariana Bachici, soacra lui Mutu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton