Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a căsătorit! Ce sfat i-a dat artista: „E din propria experiență, foarte important! În viață, tu și bărbatul tău...” / Primele imagini de la cununia civilă

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Darius Fetti. Cei doi îndrăgostiți au făcut cununia civilă ieri, pe data de 8 august 2024. Artista i-a dat și un sfat prețios surorii ei, după ce aceasta s-a căsătorit cu iubitul său. Cântăreața a publicat imagini de la fericitul eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, trăiește una dintre cele mai frumoase etape din viața ei și asta pentru că a spus marele „DA' în fața rudelor și prietenilor apropiați. Lorena Buble s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Darius Fetti.

lidia1lidia1

Citește și: Lidia Buble a suferit de psoriazis și susține că s-a vindecat după ce tatăl ei s-a rugat, pentru ea: „Nu mi s-au mai înmulțit petele, cele care au fost efectiv au dispărut de tot. Sunt trei săptămâni de când nu mai am nimic'

Citește și: După 3 ani de relație cu Horațiu Nicolau, Lidia Buble spune că își dorește nuntă și să devină mamă: „Sunt puțin de modă veche. Întâi trebuie să existe căsătoria, apoi copilul'

Citește și: Ce lecții a învățat Pepe după două divorțuri: „Aș face totul exact la fel. Dacă lași o femeie să iasă cu fetele în oraș, ba la club, ba la mare, ușor, ușor va cunoaște pe cineva, până când va ajunge…”. Cum a depășit perioadele grele din viața lui / EXCLUSIV

Citește și: Multiplă campioană europeană, dar și olimpică, Larisa Iordache a vrut să renunțe la gimnastică în adolescență: „Am avut un moment în care eram cu bagajele făcute. Ai mei au zis că vin și mă iau…”. Cine a făcut-o să se răzgândească

Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a căsătorit

În urmă cu doar o zi, mai exact pe data de 8 august 2024, Lorena Buble a spus marele „DA' într-o ceremonie intimă și emoționantă. Evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, înconjurat de familie și prieteni apropiați. Mireasa a strălucit într-o rochie elegantă, atrăgând toate privirile.

Lidia Buble a fost prezentă la eveniment, exprimându-și bucuria și mândria pentru sora sa pe rețelele de socializare, unde a împărtășit câteva imagini emoționante.

Lorena Buble și soțul ei, Darius Fetti, se pregătesc acum pentru cununia religioasă și petrecere, care cel mai probabil va avea loc duminică, în timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii și imagini din această zi specială.

Lidia Buble i-a dat un sfat prețios surorii ei, Lorena, după cununia civilă

După cununia civilă a surorii ei, Lidia Buble i-a oferit un sfat prețios acesteia. Artista a învățat-o de bine pe sora ei în vârstă de 21 de ani și i-a spus exact cum trebuie să fie în viață pentru a se bucura de o căsnicie fericită.

„Am să-ți dau un sfat de căsnicie, că azi am vrut să ți-l zic și s-a băgat tati peste mine. E din propria experiență, este foarte important. Deci… de la fata bătrână (n.r.: Lidia Buble) am următorul sfat: în viață, tu și bărbatul tău să nu fiți cuminți, ca să aveți amintiri frumoase. Să încercați, că o să vedeți! Rupeți pe căsnicie dacă o să fiți așa', a spus cântăreața pe InstaStory.

Lidia Buble se gândește la nuntă

Lidia Buble se gândește la nuntă, însă mărturisește că își dorește să facă lucrurile în viața ei exact așa cum trebuie făcute, adică prima dată o căsătorie, după care și un copil. Artista a făcut declarații importante cu privire la acest subiect.

„Doamne ajută să fac și eu un copil, dar sunt puțin de modă veche. Trebuie să recunosc! Întâi, trebuie să existe căsătoria, apoi copilul. Cumva, cred că s-a pierdut normalitatea asta undeva pe drum, dar așa este normal să se întâmple', a spus vedeta pentru Playtech.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton