"I-a făcut probleme cât a fost cu ea, după care...". Sora Ronei Hartner, indignată de comportamentul lui Herve Camilleri, al doilea soț al artistei

 Cica Cristina
.

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a vorbit în ultima perioadă despre ultimele clipe ale surorii, dezvăluind și detalii legate de fiica artistei și ce se va întâmpla după moartea mamei sale. De asemenea, s-a revoltat și când a auzit că primul soț al Ronei, Rocco Sedano, dorește să vină la înmormântare. Dar asta nu e tot! Rinda a răbufnit și când a venit vorba despre Herve Camilleri, al doilea soț al actriței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rinda Hartner a povestit în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV că familie trece prin clipe teribile după pierderea Ronei Hartner. Cea mai grea pierdere, ca un părinte să-și piardă un copil, mama regretatei artiste este devastată. Rinda i-a fost alături în ultimele clipe.

cine-este-barbatul-cu-care-s-a-maritat-rona-hartner-dupa-ce-a-invins-cancerul-herve-camilleri-are-un-trecut-spectaculoscine-este-barbatul-cu-care-s-a-maritat-rona-hartner-dupa-ce-a-invins-cancerul-herve-camilleri-are-un-trecut-spectaculos

Este foarte greu pentru mama, care nu acceptă încă faptul că și-a pierdut unul dintre copii. Eu am avut șansa să fiu în ultimele clipe cu ea, am stat cu ea toată noaptea. Suferința ei era calmată de medicamente.

Am stat de vorbă și la un moment dat am văzut că i s-a luminat fața și a zâmbit cu zâmbetul ăla al ei, și i-am zis Ronel, visezi ceva frumos sau pe cine vezi?' și în momentul ăla, cu zâmbetul pe buze, a plecat. Rona era foarte credincioasă și probabil că și tata era acolo, dar, după zâmbetul ei, părea că l-a văzut pe Iisus. Dar vă zic că avea zâmbet și s-a luminat toată la față de toată durerea.', a spus Rinda Hartner.

Rinda Hartner: „Rona nu a vrut să sufere cum a suferit tata”

Rona Hartner a presimțit ce va urma și i-a spus surorii ei, mai ales când durerile au început să se întețească. Artista i-a spus Rindei ce are de făcut, astfel încât să nu sufere precum a suferit și tatăl ei.

Rona se aștepta, mi-a zis înainte să iasă din spital, a vrut să vină acasă să se plimbe cu fiica ei, să meargă la restaurant, să petreacă mai mult timp împreună. Mi-a zis că îi e frică de radioterapie și că nu mai iese din spital. Eu cred că a văzut cât s-au mărit metastastazele, mi-a zis la un moment dat că s-au împânzit mai mult ca șoarecii.

Tu știi ce ai de făcut!, mi-a zis. Fratele meu a luat-o luni de la radioterapie și era bine, au mers la magazin, la cofetărie, au râs, era foarte bine. Însă, ajunsă acasă,  a început calvarul pentru că au început durerile și a mers înapoi la spital unde au pus-o pe sedative puternice. Rona nu a vrut să sufere cum a suferit tata„, a povestit Rinda, potrivit ciao.ro.

Citește și: Ce a scris presa internațională după ce Rona Hartner a murit. Francezii vor face o slujbă de comemorare pentru regretata artistă

Citește și: De ce Rona Hartner a fost botezată în secret și ce religie avea regretata actriță: „Când treci printr-un cancer, contează foarte mult credința”

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Refuzăm să renunțăm unul la altul. Vadim Tudor mi-a spus că nu e bună căsătoria foarte de devreme…'. Pictorial superb, de familie, în revista VIVA! / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia: „A fost fratele meu, l-am iubit. Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei'

Sora Ronei Hartner, indignată de comportamentul lui Herve Camilleri, al doilea soț al artistei

Rinda Hartner s-a arătat extrem de revoltată în momentul în care Rocco Sedano, primul soț al Ronei și tatăl fiicei sale, a precizat că ar vrea să participe la înmormântarea artistei. De asemenea, a vorbit și despre al doilea soț, Herve Camilleri, care ar fi dispărut de tot. Nu doar că nu s-a mai interesat de soarta fostei partenere, dar i-a făcut o serie de probleme Ronei.

„Herve e dispărut în ceață, nu știu! Herve i-a făcut probleme Ronei cât a fost cu ea și după care a dispărut! Nu știu, dar… Rona a fost un om foarte bun și avea încredere în toată lumea și din păcate s-a nimerit cu două persoane invidioase, geloase, nu știu care a fost problema lor…', a mai spus sora Ronei.

Rona Hartner, uitată de foștii soți

Rona Hartner a fost uitată de foștii soți, după ce i s-a pus diagnosticul de cancer în metastază. Foștii soți ai actriței, dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fiicei sale, și francezul Herve Camilleri nu doar că nu au ajutat-o cu nimic, dar nici nu s-ar mai fi interesat de soarta actriței.

‘Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață‘, spunea cu durere regretata artistă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton