Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV: "Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi. Au trecut anii peste noi..."

 Cica Cristina
.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV. Cei trei chefi au vorbit despre reîntoarcerea lor la PRO TV, menționând cât de dor le-a fost de foștii colegi. Cu această ocazie, i-au mărturisit celebrei prezentatoare că în acest sezon vor fi mai indulgenți cu cei care vor trece pragul platoului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Vestea că cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, revin la PRO TV i-a luat pe mulți prin surprindere la început. După plecarea de la Antena 1, cei trei revin în fața camerelor de luat vederi pentru MasterChef România 2024, iar acum au vorbit despre revenirea lor în cadrul trustului pentru prima oară, într-un interviu exclusiv acordat Andreei Esca.

chefi-interviu-andreea-esca-7chefi-interviu-andreea-esca-7

Citește și: Răspunsul oferit de Andreea Esca, întrebată despre salariul pe care îl câștigă la PRO TV: „Să verifice…”. Replica lui Cătălin Măruță: „Să vă liniștiți…”

Citește și: Cum i-a educat Andreea Esca pe Alexia și pe Aris: „Eu cred că, pe vechi, asta cu ‘A da milităria jos din pod’ funcționează în continuare”

Citește și: De ce a divorțat Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite de prima soție și în ce relații au rămas: „Actuala mea soție e foarte bună prietenă cu fosta mea parteneră”. Vorbește aproape zilnic la telefon cu cei doi copii din primul mariaj, care studiază în Germania / EXCLUSIV

Citește și: Tatăl Elwirei Petre a murit. Mesajul dureros postat de soția lui Mihai Petre: „Îmi va fi atât de dor de tine…'

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV

Bine ați revenit acasă!', a fost urarea Andreei Esca de la începutul interviului, iar replica a venit imediat din partea celor trei chefi, care au ținut să sublinieze cât de dor le-a fost de foștii colegi.

Mulțumim! Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi', a fost răspunsul lor. În timpul interviului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au povestit lucruri mai puțin știute până acum, vorbind deschis despre începuturile lor în televiziune, cum au ajuns să fie selectați pentru formatul MasterChef. În egală măsură, cei trei au vorbit și despre prietenia care-i leagă dincolo de platourile de filmare.

Cu toate că acum sunt de nedespărțit, se pare că nu a fost întotdeauna așa, chiar Florin Dumitrescu fiind cel care a recunoscut că cei trei nu s-au plăcut de cum s-au cunoscut: Ei doi se luptau pentru supremație', a descris acesta dinamica inițială dintre ei.

Între timp, însă, lucrurile s-au schimbat radical, iar relația lor s-a sudat formidabil, azi formând un trio extrem de apreciat și grație dinamicii dintre ei.

Sorin Bontea: „Nu cred că o să mai fim la fel de răi”

De-a lungul timpului și prin intervențiile lor, cei trei chefi s-au remarcat ca fiind extrem de exigenți ca jurați, fiind atenți la fiecare detaliu atunci când vine vorba despre un preparat. Se pare, însă, că lucrurile se vor schimba în noul sezon. Cel puțin așa reiese din declarația lui Sorin Bontea, care le promite viitorilor concurenți că vor fi mai indulgenți.

Nu cred că o să mai fim la fel de răi. Eu, cel puțin, văd diferit cumva. Au trecut anii peste noi, sunt mai înțelept, mai indulgent.', a transmis Sorin Bontea.

În același interviu cei trei au vorbit despre cum ar trebui să fie câștigătorul titlului MasterChef România 2024 și ce așteptări au de la cei care vor veni în platoul emisiunii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton