Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport. A venit de la Survivor cu un inel inedit

 Mirea Roxana
.

Sorin Pușcașu a ajuns recent pe meleaguri românești, după ce a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din motive medicale. La aeroport, Războinicul a fost întâmpinat de familie, de prieteni, dar și de către iubita sa, Laura. Sorin s-a decis să facă pasul cel mare și a întrebat-o pe Laura dacă vrea să fie mama copiilor lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a ajuns, pe 22 mai, pe meleaguri românești, după ce a părăsit competiția Survivor România. Pe aeroport, acesta a fost întâmpinat de persoanele dragi, printre care și Laura, iubita Războinicului. Sorin Pușcașu a plâns de multe ori de dorul iubitei în Republica Dominicană și, drept dovadă că sentimentele lui sunt nobile și de o intensitate puternică, Sorin s-a întors cu inelul de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D.

s3-9s3-9

Momentul a fost unul emoționant. Plus că și inelul a fost special, fiind făcut dintr-o scoică, realizat chiar de către el. Sorin Pușcașu și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei lui marea întrebare: „Vreau să te întreb dacă vrei să fii mama copiilor mei?'. Laura nu a stat pe gânduri și a rostit un „Da' din tot sufletul. Cu acestea fiind spuse, cei doi îndrăgostiți s-au luat în brațe și s-au sărutat.

Citește și: Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor din motive medicale:”E destul de grav”

Citește și:Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…”

Citește și: Cucu, eliminat de la Survivor România:'Sper să câștige Zanni'

Citește și: Jador, dezvăluiri despre Culiță Sterp:„Este șeful Survivor nu doar la furat'

Sorin Pușcașu, despre competiția Survivor

Sorin Pușcași, în momentul în care s-a întors de la Survivor România, a vorbit și despre ce a însemnat această competiție pentru el. Acesta a declart că nu și-a dorit să câștige competiția, ci să se bucure de întreaba experiență.

Am simțit foarte multă susținere atunci cand am iesit favorit, atunci cand am fost spre eliminare și nu am iesit.

Nu m-am gandit la nimic altceva decat la cei de acasa ca stiu ca ma sustin. Am plecat cu gandul de a ma bucura de experienta, nu de a castiga. Nu am fost dezamagit de nimic. Am vazut parerea oamenilor de acasa si nu ma afecteaza absolut deloc. Sunt un om puternic. Daca eram asa cum ma considera unii dintre oamenii de acasa, nu mai aveam atatia oameni minunati care sa ma sustina si sa fie langa mine, aici, acum.  Eu asa consider, ca si-au facut o parere gresita despre mine. Eu voi fi acelasi, nu ma voi schimba', a spus Sorin Pușcașu, în momentul în care s-a întors din republica Dominicană, potrivit wowbiz.ro.

Sorin Pușcașu: „Aș fi dat orice pentru echipa aia'

De asemenea, Sorin Pușcașu a mai dezvăluit că s-a tot rugat de medicul din Republica Dominicană să îi permită să intre pe traseele sportive, însă nu a fost cu putință. Războinicul spune că ar fi dat totul pentru echipa lui.

„Este foarte greu sa stai trei saptamani pe margine, m-am rugat de doctor la fiecare intrare a colegilor mei. Am asteptat mult dupa rezultatele RMN-ului si cand au venit atunci mi-au dat vestea proasta. As fi dat orice pentru echipa aia si am dat orice.

Da, chiar am dat totul pe traseu. Eu am venit cu ceva probleme, am cautat putin sa ma feresc ca sa nu ajung in situatia de acum. Dar eu am dat tot ce aveam mai bun',  a mărturisit Sorin Pușcașu, direct de pe aeroport, după ce s-a întors de la Survivor.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton