Soția lui Cosmin Natanticu, Eliza, are o mare teamă la Asia Express. „Nu știu cât de pregătită sunt să...”

 Mirea Roxana
.

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, formeaza una dintre cele nouă echipe care au acceptat provocarea Asia Express, sezonul 4. Cei doi vor pleca în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților, însă Eliza a recunoscut că are emoții și speră că vor reuși să treacă cu brio peste toate provocările care îi așteaptă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cosmin și Eliza Natanticu sunt una dintre echipele care participă la Asia Express, sezonul 4. Cei doi sunt împreună de nouă ani de zile și sunt convinși de faptul că această competiție, care va fi difuzată de Antena 1, reprezintă provocarea vieții lor. Totuși, Eliza a mărturisit că nu știe cât de pregătită este să facă față anumitor probe de la Asia Express, dar este convinsă că va reuși să înfrunte totul.

n1-2n1-2

„Având în vedere situația actuală cu COVID-19, avem amândoi puține emoții, în rest nu, chiar suntem bine. Sunt sigură că totul o să fie bine. Nu știu cât de pregătită sunt să mănânc vietăți, dar mă antrenez mental pentru acest lucru.

Oricum, am un stomac destul de sensibil și o să văd cum mă descurc, dar asta pentru mine nu este o problemă majoră, cum o să se descurce și restul colegilor mei mă voi descurca și eu', a spus Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, alături de care participă la Asia Express, pentru playtech.ro.

Citește și: Drama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express.Părinţii ei au fost diagnosticaţi cu cancer, iar tatăl ei a murit

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:”Să vă rugați pentru noi!”

Citește și: Cine este Emi de la Asia Express?Are două facultăți

Citește și: Cine este Cuza de la Asia Express?S-a iubit cu Ramona Olaru de la Neatza

Eliza și Cosmin Natanticu participă la Asia Express

Eliza Natanticu este convinsă că va face o echipă splendidă cu Cosmin Natanticu la Asia Express. Aceasta este convinsă că se va înțelege cu soțul ei și în cele mai dificile momente.

Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile.

La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă', a mai mărturisit soția lui Cosmin Natanticu, Eliza Natanticu, care participă la Asia Express.

Ce înseamnă Asia Express pentru Eliza și Cosmin Natanticu

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu nu sunt singurii care participă la Asia Express. Alătuir de ei, vor mai porni în această aventură și Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Pentru familia Natanticu, Asia Express 4 înseamnă „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa.

Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor’, au povestit Cosmin și Eliza Natanticu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton