Soția lui Gabriel Vasiliu, Ana Maria, va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o îmbrace la nunta din septembrie: "I-am dus pantofi, sicriu alb, ne-am împrumutat ca să-i trimitem..."

 Matei Bianca
.

Soția lui Gabriel Vasiliu, Ana Maria, va fi înmormântată în rochie de mireasă! Înmormântarea va avea loc în Ploiești, cu toate că familia și-ar fi dorit ca ceremonia să fie în Rovinari. Finalistul la Puterea Dragostei și partenera lui de viață aveau programată nunta luna aceasta, însă evenimentul s-a anulat, după ce tânăra a fost găsită moartă în Olanda și identificată de sora ei, deoarece Gabriel Vasiliu se află în închisoare pentru trafic de persoane.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ana Maria, soția lui Gabriel Vasiliu, finalist al emisiunii Puterea Dragostei, va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care o pregătea pentru cununia religioasă programată luna aceasta. Deși familia și-ar fi dorit ca ceremonia de rămas bun să aibă loc la Rovinari, tânăra va fi înmormântată la Ploiești, orașul fostului ei soț.

gabriel3gabriel3

Citește și: Familiile soților Ana Maria Vasiliu și Gabriel de la Puterea Dragostei, discuții în contradictoriu pe locul în care tânăra va fi înmormântată: „Sunt distruși. Șocați. Doare mult. Nimeni nu știe care e adevărul…'

Citește și: Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, este în închisoare pentru trafic de persoane! Soția lui, Ana Maria, a fost ucisă și identificată de sora ei, deoarece el este în spatele gratiilor

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Cristina Maria Ciucă a lucrat în armată și are un fiu cu fostul premier

Citește și: Anca Serea a rămas din nou fără bonă: „Omul căruia îi datorez o mare parte din liniștea mea din ultimii 4 ani. O casă mai curată, mai multe dimineți cu somn târziu, o engleză mai bună pentru copiii noștri…”

Soția lui Gabriel Vasiliu, Ana Maria, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Ana Maria, soția lui Gabriel Vasiliu, va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care ar fi trebuit să o poarte la cununia religioasă din această lună. Familia finalistului de la Puterea Dragostei a trimis rochia special în Olanda, acolo unde a fost găsită decedată tânăra, iar cei dragi își vor putea lua rămas bun de la, conform cancan.ro.

Cununia religioasă era programată pentru luna septembrie a acestui an și asta pentru că Ana Maria și Gabriel Vasiliu erau căsătoriți doar civil. Din păcate, destinul a decis altfel pentru cei doi, iar planurile lor au fost distruse brusc.

Unde va fi înmormântată Ana Maria Vasiliu

Mama lui Gabriel Vasiliu a dezvăluit că Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată la Ploiești, orașul natal al fostului ei soț. Deși familia ar fi dorit ca tânăra să fie condusă pe ultimul drum la Rovinari, orașul unde s-a născut Gabriel Vasiliu și locul unde urma să se desfășoare cununia religioasă, s-a luat această decizie din respect pentru rădăcinile ei.

„Întrebarea asta i-a pus-o și soțul meu, cu ce drept te implicit tu așa mult? Pentru că nici înmormântarea nu va avea loc nici la mama ei acasă, nici la Rovinari, ci la el în Ploiești. Nu ne-am așteptat la așa ceva, i-am plătit funeraliile, am plătit tot, că nu ne-am așteptat la așa ceva. I-am dus rochie de mireasă, pantofi, sicriu alb, noi cu bănișorii, ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit', a precizat mama lui Gabriel Vasiliu pentru Actualitate.net.

Soția lui Gabriel Vasiliu a fost ucisă în Olanda

Soția lui Gabriel Vasiliu, Ana Maria, a fost omorâtă în Olanda, iar corpul ei a fost descoperit într-o stare îngrozitoare. Sora Anei Maria, care locuiește în Spania, a fost solicitată pentru a o identifica, deoarece soțul ei se află în închisoare pentru trafic de persoane.

Conform primelor informații apărute în presă, partenera de viață a finalistului de la Puterea Dragostei a fost ucisă de un cetățean britanic.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton