Soțul Ancăi Molnar, copleșit de dor la o săptămână de la moartea soției. Mesajul dureros postat de Claudiu Molnar: "De când ai plecat..." / Merge aproape zilnic la cimitir

 Cica Cristina
.

Soțul Ancăi Molnar, copleșit de dorul soției la o săptămână de la moartea make-up artistului vedetelor. Bărbatul trece prin cea mai cruntă suferință, după ce și-a pierdut partenera care i-a stat alături ani buni, iar acum nu-și mai poate alina durerea decât mergând la mormântul soției lui. De când s-a stins din viață, Claudiu Molnar e de neconsolat, iar acum a transmis un nou mesaj dureros.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca Molnar s-a stins din viață la numai 35 de ani, după o luptă cu boala necruțătoare. A sperat, atât ea, cât și familia, până în ultima clipă în vindecare, dar, din păcate nu a putut învinge în lupta cu cancerul. A lăsat în urmă un soț îndurerat și un fiu adolescent de neconsolat. La o săptămână de la moartea sa, familia e îngenuncheată de durere.

mol1-1mol1-1

Mesajul dureros postat de Claudiu Molnar, la o săptămână de la moartea Ancăi Molnar

Claudiu Molnar e distrus de durere după pierderea soției lui, motiv pentru care merge aproape zilnic la cimitir, de când și-a pierdut partenera. Și-au fost alături, unul altuia, la bine și la greu, timp de 15 ani. Acum, Claudiu a rămas cu un gol imens în suflet, ce pare că nimic nu-l poate acoperi. A trecut o săptămână de la moartea soției lui și îi simte enorm lipsa.

„A trecut o săptămână de când ai plecat…', a fost mesajul dureros postat de Claudiu Molnar pe rețelele de socializare.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de soțul Ancăi Molnar, după înmormântarea soției: „Mi-e atât de dor deja…”

Citește și: Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, make-up artistul vedetelor, în ziua înmormântării: „Ai luptat atât de mult. Eu și rodul iubirii noastre îți spunem…'

Citește și: Mircea Solcanu, despre perioada grea când și-a îngrijit mama bolnavă de cancer: „Nu a dorit să facă chimioterapie. A fost cumplit'. A pierdut-o în urmă cu doi ani

Citește și: Cum l-a cunoscut Eva Kiss pe Radu Constantin, actualul soț, și de ce a decis să-l urmeze în Danemarca, unde s-au stabilit de 34 de ani: „Situația devenise intolerabilă. Sigur că aș fi vrut să nu fim nevoiți să facem asta, dar…” / EXCLUSIV

Ce i-a dus la cimitir Claudiu Molnar la două zile după înmormântare

Aproape că nu a trecut zi în care să nu meargă la cimitir, suferința prin care trece fiind de nedescris. La două zile de la înmormântare, Claudiu a făcut un gest sfâșietor, aducându-i iubitei sale la cimitir cafeaua și prăjitura preferate.

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată, „miniamandina’. Iubirea mea… Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină… Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci … de tot ce făceam împreună. Pffff…’, a transmis Claudiu Molnar pe Facebook.

Daily Mail a scris despre Anca Molnar

Despre cazul Ancăi Molnar s-a scris și în presa internațională. Tabloidul Daily Mail a scris despre make-up artistul din Timișoara, care a murit la doar 35 de ani din cauza unei tumori la creier. Presa britanică a ținut să tragă un semnal de alarmă privind ignorarea simptomelor cancerului, dat fiind că Anca Molnar s-a luptat o perioadă cu durerile groaznice de cap până când a decis să se prezinte la medic.

„Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pe mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!

Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!‘,povestea buna ei prietenă Alina Radi despre cum a aflat că are cancer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton