„Cu cununa pe cap în altar, în fața lui Dumnezeu, și îl suna amanta. Urlete, circ și nenorocire când eram la nunta de cristal”. Ce spune Anamaria Prodan despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf

.

Anamaria Prodan a făcut mărturisiri neașteptate despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit detalii dureroase din relația lor. Vedeta a povestit cum infidelitățile și trădările din partea fostului său soț au dus la finalul căsniciei lor, dar și cum ea a reușit să se salveze, cu ajutorul credinței și al sprijinului copiilor. Iată ce a spus Anamaria Prodan despre divorțul de antrenorul de fotbal!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin scandal de când s-au separat. Acum, impresara a făcut noi declarații despre despărțire. Iată ce a povestit vedeta despre momentul în care se aflau la nunta de cristal!

anamaria-prodan9anamaria-prodan9

Citește și: Martorul lui Laurențiu Reghecampf în procesul de divorț, acuzat de Anamaria Prodan de mărturie mincinoasă: „O să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus…”

Citește și: Martorul lui Reghe, acuzații către Anamaria Prodan, în procesul de divorț cu Reghe: „Înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel în care stătea, actualei soții'. Ce declarații a făcut Reghe, după ce a ieșit de la Tribunal

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Lucian Mîndruță. Ioana i-a dăruit doi fii jurnalistului, este medic neurolog și mai are o fiică dintr-o altă căsnicie

Citește și: Andreea Ibacka recunoaște că soțul său, Cabral, e mai priceput decât ea la unele treburi casnice: „Calcă mai bine, l-aș pune de dimineață până seara. Nu vreau să se oftice femeile…'

Anamaria Prodan a vorbit despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut declarații despre despărțirea de fostul său soț, Laurențiu Reghecampf. Vedeta a dezvăluit detalii dureroase din căsnicia lor. Deși a încercat să salveze relația, comportamentul lui și relația acestuia cu amanta au dus la destrămarea definitivă a căsniciei lor.

Impresara a povestit cum, în timpul nunții lor de cristal, chiar în biserică, amanta antrenorului de fotbal îl suna insistent, iar de aici a pornit un mare scandal între ei.

„Omul a vrut să stea în noroi, am vrut să se bălăcească acolo pentru că aia era lumea lui. De multe ori vorbesc cu copiii în casă: «Ce a fost în mintea ta, când îți spuneam să plecăm, iar tu nu ai vrut să auzi».

Când vii să îl salvezi te trage și pe tine. Dumnezeu a făcut să nu mă poate îneca și pe mine, am avut noroc pentru că m-am salvat în ultima secundă. În biserică cu cununiile pe cap, telefoanele sunau și amanta urla. Atunci am zis că nu se poate așa ceva.

Cu cununa pe cap în altar în fața lui Dumnezeu și îl suna amanta, urlete, circ și nenorocire când eram în biserică la nunta de cristal. Atunci am ridicat capul și am zis: «Doamne, dacă nu mai e să fie fă ceva să se termine chinul ăsta»', a declarat vedeta pentru fanatik.ro.

Cum a trecut impresara peste despărțirea de antrenorul de fotbal

Anamaria Prodan a vorbit despre cum a trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că, după acel moment, antrenorul de fotbal a părăsit casa în care locuiau și a luat cu el tot ce mai rămăsese.

Vedeta a explicat cum situația a afectat profund familia, inclusiv pe copiii lor, care au suferit din cauza tensiunilor dintre ei și au ajuns la psihiatru.

„Ce a făcut? A venit acasă, a prins momentul și a luat tot ce mai era de luat și a fugit. Banii din conturi erau cărați de multă vreme. Pe mail erau discuții de genul, ei i-ai făcut ziua și mie vrei să îmi dai doar 15.000 de euro.

Bine că am scăpat, am fost la un pas să ajung cum este el astăzi. Dacă nu se întâmpla și Dumnezeu nu făcea să dispară din viața noastră, astăzi auzeai de mine din povești. În Dubai am coborât din mașina lui când aia suna încontinuu, am plâns cât puteam de tare să scot tot din mine. Îmi doream să se întâmple ceva și să se termine tot calvarul ăla. În situația asta am fost toți. Mă trezeam noaptea fără aer, la fel și Bebe. «Mami am visat că vine femeia aia și ne omoară pe toți». Luca s-a dus în Dubai la psihiatru, nu la psiholog.

Eu nu înțeleg și copiii mă întreabă cum am muncit, cum am luptat. Le-am spus că probabil ăsta a fost scopul venirii mele pe această lume, să înalț bărbați. Să îi iau de nicăieri și să îi fac cineva. Mă rugam la Dumnezeu să îmi dea un bărbat care să aibă grijă de mine, să mă protejeze și să mă iubească pentru ce sunt eu. Nu să îmi ceară bani, nu să stea că îi iau mașini și ceasuri. Odată nu s-a pus problema la Ronald să văd ceva, să îmi placă și să nu îmi ia', a mai adăugat ea.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu scandal

După divorțul de Mariana Pfeiffer, prima lui soție, Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan, alături de care a petrecut 15 ani din viața lui. Cei doi au împreună un fiu, pe Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut sub numele de Bebeto.

Despărțirea dintre impresară și antrenorul de fotbal a fost una destul de agitată, astfel că cei doi foști parteneri de viață se află în plin scandal și acum. Tensiunile dintre ei continuă în prezent.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton