Ce spune Aris Eram despre Laura Giurcanu, după ce influencerița s-a împăcat cu fostul iubit, Cesar: „Am păstrat relația apropiată și după ce ne-am întors de la America Express...” / EXCLUSIV

 Matei Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Aris Eram și Laura Giurcanu s-au apropiat foarte mult unul de celălalt în emisiunea America Express de la Antena 1 și au fost surprinși ulterior în timp ce se sărutau. Cei doi se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și au păstrat legătura și după emisiune. Acum, fiul Andreei Esca a făcut câteva declarații, în exclusivitate pentru VIVA!, după ce influencerița s-a împăcat cu fostul iubit, Cesar, care a înșelat-o și de care se despărțise.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Aris Eram a făcut lumină cu privire la relația pe care o are în prezent cu Laura Giurcanu, în contextul în care influencerița și-a reluat relația cu fostul iubit, Cesar, care a înșelat-o. Fostul concurent de la America Express ne-a explicat că, deși au apărut speculații despre o posibilă relație romantică între ei, în realitate au rămas doar prieteni apropiați și continuă să păstreze legătura și acum.

aris3aris3

Citește și: Aris Eram a împlinit 21 de ani! Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei: „Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău…” / Ce surpriză i-au făcut Alexia Eram și părinții, în miez de noapte

Citește și: Laura Giurcanu, primele imagini cu iubitul. Vedeta l-a părăsit pe Aris Eram și s-a împăcat cu fostul ei logodnic, care a înșelat-o în trecut / Cum au fost surprinși de paparazzi

Citește și: Emily Burghelea revine în televiziune, la PRO TV: Mă bucur enorm că am reluat colaborarea!'. Va prezenta o rubrică specială la „Vorbește lumea'

Citește și: Aida Parascan, devastată de moartea fulgerătoare a tatălui celor trei copii ai săi: „Nu știam absolut nimic de problemele lui. Făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. A fost tragic!”

Ce spune Aris Eram despre Laura Giurcanu, după ce influencerița s-a împăcat cu fostul iubit, Cesar

Aris Eram ne-a oferit recent câteva declarații despre Laura Giurcanu, după ce influencerița s-a împăcat cu fostul său iubit, Cesar, care a înșelat-o. Fostul concurent de la America Express a mărturisit că relația sa cu Laura Giurcanu a rămas strânsă și după participarea lor la emisiunea de la Antena 1.

Mai mult decât atât, fiul Andreei Esca s-a amuzat de această situație și a menționat faptul că el și creatoarea de conținut nu s-au căsătorit în secret.

„Eu cu Laura ne-am împrietenit în emisiune și am păstrat relația apropiată și după ce ne-am întors de la America Express. Știu că s-a scris că suntem împreună, dar nu, nu ne-am căsătorit în secret (râde). Ținem și acum legătura, ne înțelegem foarte bine și mă bucur că am cunoscut-o…', a explicat el, în exclusivitate pentru VIVA!.

Care este trăsătura de caracter pe care fostul concurent de la America Express nu o suportă la o fată

Întrebat care este trăsătura de caracter pe care nu o suportă la o fată și peste ce lucru nu ar putea să treacă, Aris Eram s-a amuzat și ne-a spus că poate trece peste orice, dar asta doar dacă iubita lui este suficient de frumoasă.

„Dacă este suficient de frumoasă, trec peste orice (râde)', a mai adăugat acesta în interviul pe care ni l-a acordat.

Când a început relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu

După ce Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși sărutându-se pasional într-o seară, în mașina influenceriței, aceasta a negat că ar fi vorba despre o relație romantică. La doar o zi după acest incident, creatoarea de conținut a fost văzută în compania lui Cesar, fostul ei logodnic, pe care l-a părăsit din cauza unei infidelități.

Se pare că apropierea dintre fiul Andreei Esca și Laura Giurcanu a avut loc în cadrul emisiunii America Express de la Antena 1, unde au fost concurenți adversari. Sânziana Negru a observat o anumită chimie între cei doi, iar Laura Giurcanu a confirmat că a primit numeroase complimente de la Aris Eram.

„Între Aris și Laura s-a creat o chimie acolo și au o legătură specială. Schimburi de inimioare și pupicuți', a precizat Sânziana Negru la testimonialele de la America Express.

„Mi-a zis: „wow, ce picioare!!. Și îmi trimite pupici. Azi când m-a văzut mi-a zis „Mi-a fost dor de tine'. Și am zis că și mie'a mărturisit Laura Giurcanu, în urmă cu mai mult timp, în fața camerelor de filmat.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton